REKLAMI GEÇ

Sancar: “Haddini bil Ayhan Oğan”

Sancar: “Haddini bil Ayhan Oğan”

CHP İl Başkanı Teoman Sancar, “Yeni devlet kuruyoruz” diyen AK Partili Ayhan Oğan’a tepki gösterdi. Sancar, “Haddini bil Ayhan Oğan” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ağustos 2017 Cumartesi, 17:27

AK Partili Ayhan Oğan’ın sözlerine yazılı bir açıklama ile tepki gösteren CHP İl Başkanı Teoman Sancar, “Kamuoyunda üzüntüyle izlediğimiz, nefretle şahit olduğumuz Ayhan Oğan isimli şovmenin, ‘Şimdi biz yeni bir devlet kuruyoruz, beğenin beğenmeyin. Bu yeni devletin kurucusu Tayyip Erdoğan’dır’ gaflarını ve saçmalıklarını esefle kınıyoruz. Pervasızca ağzından çıkan beyanlar Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşundan bu yana başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Cumhuriyetimizi korumak ve kollamak için canını hiç düşünmeden feda eden şehitlerimize yapılan saygısızlıktır, terbiyesizliktir” dedi.
Ayhan Oğan’a “Cumhuriyetin verdiği özgürlük sayesinde bu kadar pervasız beyanları yapabilmektesin” diye seslenen Sancar, “Hatta haddini aşıp kendi kendine devlet kurma hayalleri peşindesin. Bu aptalca ve anlamsız beyanlarınla kime ya da kimlere yaranmaya çalıştığını anlamak zor değil. Fakat geçmişteki FETÖ terör örgütü lideri Fettullah Gülen ile çekilmiş pozlarınıza bakınca bir biat karmaşası içinde olduğunuz belli. Şimdi soruyoruz sana, 15 Temmuz hain darbe girişimi başarılı olsaydı yeni devleti Fettullah Gülen ile mi kuracaktınız!!! Fakat ne olursanız olun, hangi fütursuz söylemlerinizle şov yapmaya çalışırsanız çalışın o dilinizi yüz binlerce şehidimizin canıyla kanıyla kurulan şanlı Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin kutsal duruşundan uzak tutun. Çünkü hayırsız söylemleriniz ancak sizin çapınızı gösterir. Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Örgütü olarak Türkiye Cumhuriyeti Devletini yok sayarak kamuoyu önünde “yeni bir Devlet kuruluyor” söylemleriyle milletimizin birliğine ve beraberliğine nifak sokan, Anayasal düzeni yıkmaya çalışan, yeni devlet söylemleriyle toplumu ayrıştıran ve terör odaklarına güç veren bu saygısız Ayhan Oğan hakkında Cumhuriyet Başsavcılığını göreve davet ediyor, hakkında bölücülükten soruşturma açılmasını talep ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı