REKLAMI GEÇ

CHP ile Vatan Partisi arasında savaş kızıştı

CHP ile Vatan Partisi arasında savaş kızıştı

CHP İl Başkanı Teoman Sancar, Adalet Yürüyüşü ve genel başkanları Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Vatan Partisi’ni eleştirdi, “PKK ile terörist başı ile kol kola gezen Doğu Perinçek’tir” dedi.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 5 Temmuz 2017 Çarşamba, 16:21

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Teoman Sancar, Vatan Partisi Denizli İl yöneticilerinin, genel merkez yöneticilerinin Kemal Kılıçdaroğlu hakkındaki mesnetsiz, siyaset ahlakına aykırı ve gerçek dışı söylemlerde bulunduklarını belirterek, “Halk adına adalet arayanları eleştirenleri esefle kınıyor, kendilerinin hangi amaca hizmetle CHP’ye saldırdıklarının gerçek yüzünü kamuoyuna beyan etmelerini istiyoruz” dedi.

“GENEL BAŞKANINIZ APO İLE KOL KOLA GEZİYORDU”
Teoman Sancar, Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu’nun eleştirilerine yanıt vererek, “Sayın Kasapoğlu siz okullarda öğretmenlik yaparken, Genel Başkanınız PKK, terörist başı Apo ile kol kola geziyordu, hatta Kandil’e 20 yaşında çocuklarımızı şehit eden teröristlerin halini hatırını sormaya gitmişti haberiniz var mı? Yoksa ben size buradan göstereyim, bakın bu boy boy fotoğraflarda Genel Başkanınızla terörist başı Apo’nun ne kadar samimi olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca siz çözüm süreci adı altında Habur’da seyyar mahkemeler kurulup teröristler bir bir serbest bırakılırken, binlerce çocuğumuzu şehit edip sokakta elini kolunu sallayarak gezerken neredeydiniz tatilde mi?” dedi.

“MİLLETİMİZ KİMİN TERÖRİSTLER İLE KOL KOLA OLDUĞUNU BİLİYOR”
Kasapoğlu’na, “AKP Hükümeti’nin çözüm süreci adı altında teröristlerle pazarlık ederken illere, ilçelere bomba yığınakları yapılırken, valilere, komutanlara operasyon yapmayın talimatı verilirken siz neredeydiniz?” diye soran Sancar, “O Apo ile gülücük pozları veren Genel Başkanınız neredeydi? Genel Başkanımızın başlattığı 80 milyon vatandaşımız için Adalet ve Demokrasi Yürüyüşünü kendi üslubunuzla karalama çabanız karşısında kime hangi amaçla hizmet ettiğinizi tahmin ediyorum. Çünkü bu şanlı ve onurlu yürüyüşe bir sizlerin, bir de AKP’nin karalama çabaları ortak bir menfaat paydası gibi duruyor. Dün teröristlerle kol kola gezenlerin Sayın Genel Başkanımıza leke sürmeye çalışmak hadlerine değildir. Milletimiz teröristin yanında ve karşısında olanı çok iyi irdelemektedir” diye konuştu.

KASAPOĞLU NE DEMİŞTİ
Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, CHP’nin Adalet Yürüyüşü ve Kemal Kılıçdaroğlu ile özetle şu açıklamayı yapmıştı;
“CHP’nin bonzaisi Kılıçdaroğlu, CHP örgütünü HDP/PKK ile ittifaka hazırlıyor. HDP, koluna girilecek parti değildir, Anayasaya ve yasalara göre kapatılması gereken partidir. Yürüyüşün zamanlaması, ABD ve İsrail takvimine uygundur. Sözümona Kürdistan’da bağımsızlık referandumu yapılacağı ilan edilmişken, ABD ve İsrail Türkiye’nin iç cephesini zayıflatmak amacıyla taarruza geçmiştir. CHP, burada karar veren değil kararları uygulayan konumundadır. CHP, Büyük Ortadoğu Projesi Eşbaşkanlığı’nı AKP’nin elinden kapma başarısını göstermiştir. Yeni Eşbaşkan ABD’ye hayırlı olsun. Yürüyüş, gerçek yüzünü gösterdi. En sonunda planlandığı gibi CHP yönetimi HDP/PKK’ya kavuştu. Kucaklaştılar ve kol kola girdiler. Atlantik medyasında CHP ile HDP/PKK’nın kucaklaşmasını gösteren tek bir fotoğraf, tek bir haber yok. Çünkü bu resim, gizlenmesi gereken, utanılacak bir resimdir.”

Yorumlar

Hüseyin Mercan   -  Bağlantı 5 Temmuz 2017, 23:56

Teoman bey de bonzai çekmiş.Diyelim ki Perinçek Apo ile kanka idi, bu sizin PKK’lılarla kol kola girmenizi affettirmez.Biz Nazlı ılıcak, A.Altan için de yürüyoruz diyen kılıçtaroğlu’nun illa açıkça FETÖ için yürüyoruz demesini mi bekliyorsun ?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı