REKLAMI GEÇ

“Denizli Belediyesi’ni alacağız”

“Denizli Belediyesi’ni alacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, önümüzdeki yerel seçimleri kazanacaklarını söyleyerek “Denizli Belediyesi’ni yandaşların elinden söküp alacağız” dedi.

/ DENİZLİHABER / 8 Ekim 2012 Pazartesi, 14:16

2013 yılında yapılması planlanan yerel seçimler için mahallelerde örgütlenme çalışmalarını sürdüren CHP Merkez İlçe Yönetimi, son toplantısını Muratdede Mahallesi’nde yaptı.

Denizli’nin 8 yıldır Ak Partili belediye tarafından yönetildiğini anlatan CHP Merkez İlçe Başkanı Yurtseven, “Şaibelerle anılan, imar planı tadilatları için rüşvet iddiaları ayyuka çıkan, ulaşım ve temizlik ihalelerini yandaşlara veren, belediyeyi borçlanmaların adresi haline getiren belediye yönetimi artık Denizli’ye yakışmıyor’’ dedi.

Yurtseven “Denizli’yi ‘vizyonkent yapacağız’ dediler,’eziyetkent’ e dönüştürdüler.’Şeffaf olacağız’ dediler, her şeyi halktan gizlediler. ’hak’tan hukuk’tan yanayız’ dediler, haksızlık ve hukuksuzlukları legal hale getirdiler. ‘Belediye’yi halkla yöneteceğiz’ dediler, vatandaşı saf dışı ettiler. Belediye yönetiminde çoğunluğa dayalı değil, çoğulculuğa dayalı bir yönetim anlayışını dayatarak uzlaşmadan kaçtılar. Esnafın isyanına kulak tıkadılar. Birilerini ‘mutlu’ diğerlerini ‘mutsuz’ insan yaptılar. Bizden olanlar ‘yaşasın’, diğerleri ‘sürünsün’ anlayışını gizleyerek sevimli görüntülerine maske yaptılar. Bu AKP’li belediye yönetimini Denizli artık hak etmiyor” dedi.

CHP İl Başkanı Yıldırım Aycan ise toplantıda yaptığı konuşmada, Ak Parti’nin CHP sendromu yaşadığını savunarak “Seçimi kaybetmekten değil, yaptıklarının hesabını verememekten korkuyorlar. Partimizin mahalle, belde ve köylerdeki örgütlenme çalışmalarından çekiniyorlar. Yerel iktidarı değil, saltanatın ellerinden kaymasından ödleri kopuyor. Ama korkunun ecele faydası yok” diye konuştu.

Muratdede Mahallesi’nde yapılan seçimlerde ise yönetim şu isimlerden oluştu: Muharrem Güven (Başkan) Özel Gülhan (Başkan yardımcısı) Ali Tosun (Sekreter) Erdal Günyılmaz, Hasan Güven, Kenan Elbastım, Hüdaver Güven, Tayfun Selek, Yalçın Özel, Ahmet Küçük, Avni Çavuş, İsmail Aktaş, Sevdim Mutlu.

Yorumlar

kemalyasar   -  Bağlantı 1 Kasım 2012, 14:24

ACİZLER MEMLEKET YÖNETEMEZ. EĞER ACİZ DEĞİLSENİZ ELİNİZDEKİ BİLGİ VE BELGELERLE SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUN. YİĞİTSENİZ MERTSENİZ BUNU YAPIN AGUSTOS BÖCEĞİ GİBİ CIR CIR EDİP VATANDAŞIN KAFASINI BULANDIRMAYIN. SİZİN ÜÇ YILDA YAPTIĞINIZI ADAMLAR ÜÇ AYDA BİTİRİYOR. PARALAR CUKKA EDİLSE HİZMET OLMAZDI. SİZİN RAHATINIZ İÇİNDE AK PARTİ.

ender   -  Bağlantı 9 Ekim 2012, 14:06

Yorumcunun biri demiş ki bizim için merdiven altı siyaset, biz sizin hocalarınızı biliriz, emellere ulaşmak için her yol mubah der salya sümük, merdiven altı siyaset ve iktidara gelmek için her yol mubah olunca durmak yok yola devam, unutmayın her yolun bir sonu vardır.ender

el insaf   -  Bağlantı 9 Ekim 2012, 12:39

Sizler merdiven altı şark kurnazlığının altında ezildiniz.Belki acıttı ama o utanç merdivenlerini kaldırmak zorunda kaldınız.Sizler haksızlık ve hukuksuzluklar karşısında durmayız yola devam ederiz diyorsunuz ancak burnunuz sürtüldükçe yola devam edemiyorsunuz,şarampole yuvarlanıyorsunuz.

vatandaş   -  Bağlantı 9 Ekim 2012, 11:55

bu ülkede ahlaksızlığı en üst düzeye taşımış insanların inançlarını sömüren,kuralsızlığı kendine rehber edinen ,halkını savaşın eşiğine getiren bu anlayışın temsilcilerinin hala siyaset yapmaları bile düşündürücüdür.biz mahallerde halkımızla iç içe olmaktan ve her türlü aymazlığı halkımıza anlatmaktan hiç yorulmayacağız,halkımız doğruları öğrenecek…artık sizi kim takar siz düşünün..siz yanlışlara prim verebilirsiniz siz yola devam edin ama halkımızın yolu artık bizimle …siz kendiniz ve yolsuzluklarla baş başa kaldınız ,siz artık birbirinizi takın çünkü sizi takan yok…

durmak yok yola devam   -  Bağlantı 8 Ekim 2012, 23:58

siz ancak mahalle siyaseti merdiven siyaseti yapabilirsiniz kim takar sizi busaatten sonra durmak yok yola devam…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı