REKLAMI GEÇ

Karaca’dan sert tepki

Karaca’dan sert tepki

CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca, “İşgalcilerle işbirliği yapan, hazineyi boşaltıp İngiliz gemisiyle kaçanların torunları ‘Evet’ diyorsa, benim oyum ‘Hayır’ olacaktır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Şubat 2017 Cuma, 10:02

Cumhuriyet’in ilanından sonra Türkiye’den kaçan Sultan 2. Abdülhamit’in torunu Nilhan Osmanoğlu’nun “Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık” açıklaması yapması ve referanduma destek çalışması başlatması CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca’nın sert tepkisini çekti.

Anadolu işgaline karşı halkın direndiği, 14-15 yaşındaki çocukların vatan için gözünü kırpmadan şehit düştüğü süreçte yaşananları hatırlatan Karaca, “İşgale karşı Anadolu’da halk direnişini örgütleyen Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarına idam fermanı çıkaranların, işgalciler için sevenler dernekleri kurup, işgalcilerle işbirliği yapanların, işgalcilere masada ülkeyi satmaya kalkanların, satmayı başaramayınca halkın alınteri, emeğinin eseri hazineyi boşaltıp İngiliz gemisiyle kaçanların torunları ‘EVET’ diyorsa benim oyum elbette ‘HAYIR’ olacaktır” dedi.

Karaca, kendileri gibi kalbi bu vatan ve bayrak için atan, bu toprakların bağımsızlığı, bölünmezliği için mücadele edenlerin oyunun da ‘HAYIR’ olacağına inançlarının tam olduğunu söyledi.

Yorumlar

hüseyin aca   -  Bağlantı 3 Şubat 2017, 18:23

HELAL OLSUN ABLA

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı