REKLAMI GEÇ

CHP Pamukkale’de 3 adaylı yarış var

CHP Pamukkale’de 3 adaylı yarış var

CHP’de kongre takvimi işliyor. Delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından hafta sonu Kale, Babadağ ve büyük çekişmeye sahne olan Merkezefendi İlçe Kongrelerini tamamlayan CHP’de seçim heyecanı devam ediyor. Pazar günü kentin en büyük ilçesi olan Pamukkale’de 3 adaylı seçim yapılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Aralık 2019 Salı, 16:04

CHP’de mahalle delegelerinin belirlenmesiyle başlayan kongre takvimi işlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz cumartesi günü Kale ve Babadağ seçimlerini tamamlayan CHP’de büyük yarış pazar günü yaşanmış, 5 adayın yola çıktığı kongre, 2 adayın çekilmesiyle 3 adaylı seçime dönüşmüştü. Kongreye başkan olarak giren Tolga Varlıker ile Ali Osman Horzum arasında geçen yarışın kazananı Horzum olmuştu.

3 GÜN 3 KONGRE
CHP’de ilçe kongreleri cuma günü Çameli ile devam edecek. Cumartesi günü Acıpayam’da seçim heyecanı yaşayacak olan CHP’de pazar günü de önemli bir seçim var. Delegeler, 3 adayın yarışacağı CHP Pamukkale İlçe Kongresi’nde yeni başkan ve yönetimi belirleyecek.

3 ADAY YARIŞACAK
Kentin en fazla nüfusuna sahip ilçesi konumundaki Pamukkale’de CHP’nin ilçe başkanlığı için 3 aday yarışacak. Başkan Osman Tabu’nun aday olmadığı seçimlere Savaş Akman, Hakan Alkan ve Arda Arpacı mücadele edecek.

Başkanlığa aday olan 3 genç isim de parti içinde etkin çalışmalar yürüttü. Tekstilci Savaş Akman, Nuri Çavuşoğlu’nun il başkanlığı döneminde yönetim kurulu üyeliği yapan isimlerden biriydi. Hasan Alkan ise gençlik kollarından gelen, il yönetim kurulu üyeliği yapan, uzun yıllardır parti içinde mücadele veren isimlerden.

Genç siyasetçi Arda Arpacı, CHP’nin etkili ve önemli isimlerinden İzzet Arpacı’nın oğlu. İş ve siyaset dünyasının yakından tanıdığı Arda Arpacı, görevi bırakmaya hazırlanan Osman Tabu’nun da ilçe yönetiminde görev yaptı. Arda Arpacı’nın bir özelliği de İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte çalışmış olması. Arpacı, İstanbul’da üniversite eğitimi alırken, Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü İlçe Başkanlığı yaptığı dönemde, gençlik kollarında görev almıştı.

417 DELEGE OY KULLANACAK
Pamukkale’de yapılan mahalle seçimlerinde belirlenen 400 delege ile doğal delege olan 17 kişi ile birlikte seçimde 417 delege sandığa gidecek, ilçe teşkilatının yeni başkan ve yönetimini belirleyecek.

OSMAN TABU’DAN MESAJ
İlçe Başkanlığını bırakmaya hazırlanan Osman Tabu, Pamukkale’nin Denizli’nin en büyük ilçesi olduğuna dikkat çekti. CHP’nin her zaman olduğu gibi, tüm siyasi partilerin önünde ve etkin kongre takvimleri işlettiğini dile getiren Osman Tabu, “3 aday arkadaşımız göreve tabip oldu. 3 adayımız da bizim için kıymetli, yürekli ve değerli Cumhuriyet Halk Partililerdir. Kongrenin partimizin önünü açacak, Pamukkale’de başarıyı getirecek bir sürece vesile olmasını diliyorum. Tüm aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

Tabu, tüm Denizlili halkını, pazar günü saat 11.00’de İncilipınar Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek kongreye davet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı