REKLAMI GEÇ

Denizli CHP’den İzmir mitingine yoğun katılım

Denizli CHP’den İzmir mitingine yoğun katılım

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla İzmir Gündoğan’da gerçekleştirilecek Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi’ne Denizli’de 3 bin 600 kişi katılıyor. CHP’liler, parti önünden otobüslerle hareket etti.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 4 Ağustos 2016 Perşembe, 14:24

CHP Denizli İl Teşkilatı, İzmir Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleştirilecek ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi’ne gitmek isteyenler için 30 otobüs ve 24 midibüs kaldırdı. Özel araçlarıyla da yola çıkan partililer ile birlikte Denizli’den İzmir’e 3 bin 600 kişi hareket etti.

Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi’nde yalnızca Türk Bayrağı ile yer alacaklarını ifade eden CHP İl Başkanı Teoman Sancar, demokratik ve özgür Türkiye’nin temellerini atmak için buluşacaklarını söyledi.

Sancar, “Türkiye’nin dört bir yanında burada olan heyecanın aynısı yaşanıyor. Darbe, gözyaşı, acıların yaşanmadığı yeni bir Türkiye için, Gündoğdu Meydanı’nda toplanıyoruz. Ülkemize huzur, birlik ve beraberliğin gelmesini istiyoruz. Bugün orada ulusumuzun imzası atılacak” dedi.

denizli-chp-3-bin-600-kisi-izmire-gitti-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı