REKLAMI GEÇ

DENİZLİ CHP’DEN KILIÇDAROĞLU’NA TAM DESTEK

DENİZLİ CHP’DEN KILIÇDAROĞLU’NA TAM DESTEK

CHP İl Başkanı Zafer Gönenç, Cumhuriyet Halk Partisi’nde son iki günde yaşanan gelişmeleri dikkatle izlediklerini belirterek, CHP Denizli Örgütü’nün tüm kurumlarının, iktidar mücadelesinde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun arkasında olduğuna dair görüş birliğine vardıklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 5 Kasım 2010 Cuma, 13:48

CHP İl Başkanı Zafer Gönenç, Cumhuriyet Halk Partisi’nde son iki günde yaşanan gelişmeleri ve bu gelişmelere ilişkin yaptıkları değerlendirmenin sonucunu açıkladı. Gönenç, CHP Denizli’nin tüm örgütlerinin, iktidar mücadelesinde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun arkasında olduğuna dair görüş birliğine vardıklarını söyledi. Gönenç, zorunlu olmadıkça kurultay yapılmasına da taraftar olmadıklarını belirterek, tek hedeflerinin 2011 seçimlerinde CHP iktidarını gerçekleştirmek olduğunu ifade etti.

“TEREDDÜTLERİ GİDERMEK AMACIYLA AÇIKLAMA YAPIYORUZ”
Gönenç, “İl yönetimi ve il başkanlığımız, 04 Kasım 2010 Perşembe günü gün boyunca yetkili kurullarımız ve örgüt yöneticilerimiz ile görüşmeler yapmış ve ortaya çıkan sonucu parti kanallarıyla paylaşmıştır. Ancak özellikle Denizli kamuoyunda oluşan tereddütleri giderme ve halkımızı bilgilendirme amacıyla oluşan görüşün kamuoyuyla paylaşılması gerekmiştir” dedi.

“GENEL BAŞKAN’IN ARKASINDAYIZ”
Gönenç, yaptıkları değerlendirme sonucunda vardıkları ortak görüşü şu cümlelerle anlattı:
“Cumhuriyet Halk Partisi’nin İl Başkanlığı ve Yönetim Kurulu tarafından, ilçe başkanları, kurultay delegeleri, kadın ve gençlik kolları, Disiplin Kurulu, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi gruplarıyla yapılan görüşmeler ve toplantılar sonucunda görüş birliğine vardığı sonuç şudur: Denizli örgütü yaşanan gelişmelerin ve ortaya çıkan durumun, genel merkezimizce kısa sürede aşılacağı konusunda hemfikirdir. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu görevinin başındadır, kendisine güvenimiz tamdır. Denizli örgütü de iktidar mücadelesinde Genel Başkanının arkasındadır. Zorunlu olmadıkça kurultay yapılmasına da taraftar değildir. Tek hedefimiz ve çabamız 2011 seçimlerinde CHP iktidarını gerçekleştirmektir. Enerjimiz sadece bu hedef doğrultusunda harcanacaktır” dedi.

“ECEVİT’İ SAYGIYLA ANIYORUZ”
Gönenç ayrıca, “Bugün CHP’nin 3. Genel Başkanı Merhum Başbakanımız Bülent Ecevit’in ölüm yıldönümüdür. Denizli İl Örgütü olarak rahmetli Bülent Ecevit’i en derin saygı ile anıyoruz. Onun yurtsever ve onurlu duruşu, çağdaş, bağımsız ve demokratik Türkiye için verdiği mücadele bizlere ışık tutmaya devam edecektir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı