REKLAMI GEÇ

Denizli’de gözler CHP genel başkanında

Denizli’de gözler CHP genel başkanında

CHP’de Denizli Miletvekili Adnan Keskin’in en büyük desteği alarak girdiği yeni Parti Meclisi, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu, Keskin’in örgütten sorumlu genel başkan yardımcısı sıfatıyla girmesine kesin gözüyle bakılan yeni MYK listesini Pazartesi açıklayacağını duyurdu.

/ DENİZLİHABER / 28 Temmuz 2012 Cumartesi, 14:54

CHP 34. Olağan Kurultayı’nın ardından CHP Parti Meclisi’nin (PM) ilk toplantısı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde yapıldı.

CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin’in kurultayda üyelerden en çok oy alarak yeni Parti Meclisi’ne girmesi ve partide 2. adam olacağına dair iddialar üzerine gözler bugün CHP Genel Merkezi’nde yapılan ilk PM toplanıtısına çevrildi.

PM’nin yaş ortalaması 52
Kılıçdaroğlu, PM toplantısının açılışında yaptığı konuşmada, parti meclisinin yapısıyla ilgili üyelere bilgiler sundu. Kılıçdaroğlu, PM’nin ortalama yaşının 52 olduğunu ve 22 ilden temsilcisinin olduğunu söyledi.

Beklenen açıklama Pazartesi
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, muhtemelen Adnan Keskin’in de aralarında yeni MYK’yı Pazartesi günü açıklayacağını duyurdu.

Yorumlar

Ayhan   -  Bağlantı 28 Temmuz 2012, 17:34

Sayin Kemal Kilicdaroglu sen iyiki varsin, ancak sen bu ülkeye Demokrasi, Hak ve Hukuk getirirsin, bu insanlara Din, Iman, Allah, Peygamber, Kuràn ile aldatanlar degil, er gec Adalet yerine bulacaktir, bu halka kandiranlarda tepe takla gelecektir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı