REKLAMI GEÇ

“Diğer adaylarla ilgilenmiyoruz”

“Diğer adaylarla ilgilenmiyoruz”

CHP İl Başkanı Ali Kavak, önümüzdeki günlerde, belediye başkan adaylarının kesinleşeceğini belirterek, “Biz, diğer partilerin adaylarıyla ilgilenmiyoruz. Kimin aday olduğu bizim için önemli değildir” diye konuştu.

/ DENİZLİHABER / 25 Aralık 2008 Perşembe, 01:00

CHP Denizli İl Teşkilatı, 14. olağanüstü kurultayın ardından ilk kez toplandı. İl Başkanı Ali Kavak, toplantıda, partinin tüzük ve programında meydana gelen değişiklikler hakkında bilgi verdi. Parti tüzüğünde son derece radikal değişiklikler yapıldığını söyleyen Başkan Kavak, CHP Genel Merkezi’nin, bundan böyle yürütme kurulu olarak görev yapacağını belirtti. Parti içindeki genel başkan yardımcısı sayısının arttığını söyleyen Ali Kavak, il ve ilçelerde de aynı sistemin işleyeceğini, amaçlarının partinin daha hızlı işlemesini sağlamak olduğunu ifade etti.

Parti programında da ciddi değişimler gerçekleştirildiğini söyleyen Kavak, sözlerine şöyle devam etti: “Daha demokratik, daha çağdaş, insan haklarına önem veren, eşitsizlikleri kaldırmayı amaçlayan ve sosyal adaleti benimseyen bir anlayış sistemi oluşturduk. Amacımız, daha çağdaş bir toplum yaratmaktır”

‘Diğer partilerin adaylarıyla ilgilenmiyoruz’

Yerel seçimlerle ilgili basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Kavak, “Yerel seçimlerdeki belirsizlik durumu ortadan kalkmaya başladı. Önümüzdeki günlerde adaylarımızın kimler olduğu konusunda bir kesinliğe ulaşacağız. Cumhuriyet Halk Partisi, yerel seçimlerde yoluna tüm hızıyla devam edecektir. Biz, diğer partilerin adaylarıyla ilgilenmiyoruz. Kimin aday olduğu bizim için önemli değildir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı