REKLAMI GEÇ

ERTEMÜR, ÇUBUKÇU’YA SORDU

ERTEMÜR, ÇUBUKÇU’YA SORDU

CHP Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemür, Milli Eğitim Bakanı Çubukçu’nun yanıtlaması için TBMM Başkanlığına, bakanlık personeli ile ilgili bir soru verdi.

/ DENİZLİHABER / 25 Ocak 2011 Salı, 16:46

CHP Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemür, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına sunduğu soru önergesinin, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu tarafından, yazılı olarak yanıtlanmasını istedi.

İşte Ertemür’ün Çubukçu’ya yönelttiği sorular:
-2003 yılından 2010 yılına kadar yıl yıl Milli Eğitim Bakanlığı personelinden maaşla ödüllendirme alan personel sayısının ve bu personellerin eğitim iş kolundaki sendikalara ve illere göre dağılımları nedir?
-2003 yılından 2010 yılına kadar yıl yıl Milli Eğitim Bakanlığı personelinden takdir belgesi alanların yıllara göre ve eğitim iş kolundaki sendikalara ve illere göre dağılımları nedir?
-2003 yılından 201o yılına kadar yıl yıl Milli Eğitim Bakanlığı personelinden teşekkür belgesi alanların yıllara göre ve eğitim iş kolundaki sendikalara ve illere göre dağılımları nedir?
-2003 yılından 2010 yılına kadar yıl yıl Milli Eğitim Bakanlığı personelinden il merkezi ve ilçelerde görevli kurum müdürü, müdür başyapımcısı ve müdür yardımcılarının üye olduğu sendikalara ve illere göre dağılımları nedir?
-2003 yılından 2010 yılına kadar yıl yıl Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde çalışan yardımcı hizmetler sınıfındaki kişilerin il merkezinde ve ilçelere göre eğitim iş kolundaki sendikalara ve illere göre dağılımları nedir?
-2003 yılından 2010 yılına kadar yıl yıl Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde yeni açılan anaokulu, ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında illere göre kurucu müdür olarak görevlendirilenlerin sayısı ve bunların eğitim iş kolundaki sendikalara ve illere göre dağılımları nedir?
-2003 yılından 2010 yılına kadar yıl yıl Milli Eğitim Bakanlığına bağlı anaokulu, ilköğretim ve orta öğretim kurumlarında müdür yardımcısı, müdür başyardımcısı, müdür olarak vekâleten görevlendirilen personelin illerdeki sayısı ve bunların eğitim iş kolundaki sendikalara ve illere göre dağılımları nedir?
-2003 yılından 2010 yılına kadar yıl yıl Milli Eğitim Bakanlığına bağlı anaokulu, ilköğretim ve orta öğretim kurumlarında şu an görevde bulunan kurucu müdür, müdür, müdür baş yardımcısı ve müdür yardımcılarının (vekaleten görev yapanlar dahil) mezun oldukları orta öğretim kurumları ve yüksek öğretim kurumları hangileridir ve branşlara göre dağılımları nedir?
-2003 yılından 2010 yılına kadar yıl yıl Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlarda hakkında soruşturma yürütülen yönetici sayısı kaçtır? Soruşturma sonrası soruşturma geçiren personelin kaç tanesi soruşturma geçirdiği kurumda halen görev yapmaktadır?
-2003 yılından 2010 yılına kadar yıl yıl Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlarda görev yapan personelden soruşturma geçirenlerin toplam sayısı kaçtır? Bu personelin eğitim iş kolundaki sendikalara ve illere göre dağılımları nedir?
-2003 yılından 2010 yılına kadar yıl yıl, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açık ilköğretim ve açık lise sınavlarında görev alan personel sayısı ve bunların eğitim iş kolundaki sendikalara ve illere göre dağılımları nedir?
-2003 yılından 2010 yılına kadar yıl yıl Motorlu Taşıtlar Test Sınavı ve Motorlu Taşıtlar Direksiyon Sınavı’nda görev alan personel sayısı ve bunların eğitim iş kolundaki sendikalara ve illere göre dağılımları nedir?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı