Ertemur seçim çalışmalarını sürdürüyor

CHP’de il başkan adaylığını açıklayan Ali Rıza Ertemur ilçe ilçe geziyor, vatandaşla buluşuyor. Ertemur’un programı adeta seçim çalışmasını andırıyor.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Aralık 2017 Çarşamba, 13:03
CHP 23. dönem milletvekili ve il eski başkanlarından Ali Rıza Ertemur yeni dönemde tekrar örgütün başına geçmek için çalışmalara başladı.
İl başkan adaylığını açıklayan Ertemur, bir yandan kongre çalışmalarını sürdürürken bir yandan da günlük programını adeta bir seçim çalışmasına dönüştürmeyi başardı.
Denizli’nin tüm ilçelerini tek tek gezen Ertemur sadace partililerle değil vatandaşlarla da bir araya geliyor.
2019 seçimlerini de hedefine koyan Ertemur partisinin hem yerelde hem de genelde iktidar olabilmesi için çalışacağının sözünü verdi.
Çal, Bekilli, Çardak, Bozkurt, Honaz, Baklan, Güney, Buldan, Babadağ ve Sarayköy’e ziyaretler geçekleştiren Ertemur’un bugünkü durağı ise Tavas oldu.
Partililerle bir araya gelen Ertemur; “Birlikte sevgiyle el ele başaracağız” sloganıyla yola çıktıklarını hem yerelde hem de genelde iktidar olacaklarını kaydetti.
Yaşanan süreçte tüm partililerin birlik içinde olması gerektiğinin altını çizen il başkan adayı Ertemur, “Ülke olarak karanlık bir sürece sürükleniyoruz. AKP iktidarı halkımızın ve ülkemizin çıkarlarını hiçe sayan politikaları ile geleceğimizi yok ediyor. Kurmak istedikleri ve fiilen hayata geçirdikleri tek adam rejimi hepimizin geleceğini, yurdumuzun bekasını tehlikeye atıyor. Bu durumdan kurtulmanın, huzur, refah ve özgürlüğün tek yolu kurucu iradenin temsilcisi olan Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Bu yüzden kenetlenmeli ve partimizi hem Denizli’de, hem Türkiye’de iktidara taşıyacak politikalarımızı seçmenlere hep birlikte anlatmalıyız. Tüm bunları sevgi, birlik ve beraberlik içinde el ele hayata geçireceğiz. Yozlaşan ve halkı sömüren AKP politikalarından kurtulmanın tek yolu budur” diye konuştu.
ÇARDAK ‘KEŞKE’ DİYOR
Bozkurt’taki sosyal demokrat belediyecilik anlaşının Çardak’ta imrenerek takip edildiğini söyleyen Ertemur; “Denizli halkı, Aydın’a Muğla’ya Eskişehir’e bakıp iç çekiyor. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile yönetilen Bozkurt ilçemize komşu Çardak ilçesi, ‘keşke’ diyerek Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına olan özlemini dile getiriyor. Bu özlemin sona ermesi için son 15 ay. 2019 martında yerel yönetimlerin tümüne talibiz. Vatandaşlarımızın özlem ve taleplerini biliyoruz. Denizli’ye hak ettiği hizmetleri şov yapmadan, kimseye rant sağlamadan ve vatandaşlarımızı mağdur etmeden sağlayacağız. Ülkeye ve bölgeye huzur getirecek CHP iktidarının ateşini Denizli’den yakacağız” dedi.