REKLAMI GEÇ

“Faşizmi arıyorsan AKP’ye bak”

“Faşizmi arıyorsan AKP’ye bak”

Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’nin bir TV programındaki ”Faşist” suçlamasına CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven’den sert yanıt geldi. Yurtseven ”Cehalet dokulu bir anlayış. Adama ‘hadi canım sende’ derler. Ya sus, ya mantıklı konuş. Daha fazla batma. Anlaşıldı mı Zeybekci efendi” dedi.

/ DENİZLİHABER / 18 Şubat 2012 Cumartesi, 09:30

CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’nin katıldığı bir televizyon programında CHP’yi faşist olmakla suçladığını belirterek ”Siyaseten cehalet dokulu bir anlayış sergilemiştir” dedi. Zeybekci’nin demokrasi kültürünün sıfır olduğunun anlaşıldığını da savunan Yurtseven, ”Önce faşizmin ne olduğunu öğrenmesi daha sonra da bunu algıladıktan sonra kendi partisine dönüp bakması gerekmektedir. Sol partilerin kuruluş felsefesi ve ideolojisi faşizme karşıdır. Çünkü faşizm ancak sağ partilerin siyasal yelpazesinde vücut bulur ve derinlik kazanır” diye konuştu.

Konu hakkında yazılı bir açıklama yapan CHP Merkez İlçe Başkanı Yurtseven, Zeybekci’ye son olarak şöyle seslendi: ”Bir başka partinin milletvekili için ”kafanı kırarım ben senin” diyecek kadar faşizm kokan bir anlayış sergileyeceksin, sonra CHP’yi faşistlikle suçlayacaksın. ”Hadi canım sende” derler adama. Son dönemlerde senin skandalların yüzünden Denizli siyaseten Türkiye’de alay konusu oldu. Medyada haber oluyorum diye bu gerçeğin bile farkında değilsin. Yeter artık. Ya sus, ya mantıklı konuş. Daha fazla batma. Anlaşıldı mı Zeybekci efendi?”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı