REKLAMI GEÇ

Geçici görev yollukları TBMM gündeminde

Geçici görev yollukları TBMM gündeminde

CHP Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur, TBMM Başkanlığı’na verdiği soru önergesiyle, Denizli’de ödenmeyen geçici görev yolluklarını gündeme getirdi.

/ DENİZLİHABER / 9 Aralık 2009 Çarşamba, 18:02

CHP Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu tarafından yazılı olarak yanıtlanması istemiyle, TBMM Başkanlığı’na bir soru önergesi verdi. Ertemur, önergesinde, geçici görev yolluklarını gündeme getirdi. Ertemur, “Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Müdür Yardımcılığı Sınavı, 31 Ekim 2009 ve Müdürlük Sınavı 01 Kasım 2009 tarihinde yapıldı. Denizli merkez ve ilçelerinde bu sınavlara giren adayların, geçici görev yollukları, Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından ödenmemektedir” dedi.

Ertemur, konuyla ilgili olarak şu soruları yöneltti:
1-MEB Eğitim Kurumları Müdür ve Müdür Yardımcılığı Sınavı’na giren adaylara, geçici görev yolluğunun ödenmesi için MEB tarafından 81 il valiliğine (Milli Eğitim Müdürlüklerini) gönderilmek üzere bir genelge yayınlanmış mıdır?
2-MEB Eğitim Kurumları Müdür ve Müdür Yardımcılığı Sınavı’na giren adaylar için geçici görev yolluğu, Denizli ve ilçelerinde kaç adaya ödenmiştir?
3-MEB Eğitim Kurumları Müdür ve Müdür Yardımcılığı Sınavı’na giren adaylar için geçici görev yolluğunun, Denizli ve ilçelerinde ödenmesi için ne gibi yasal işlem yapmayı düşünüyorsunuz?
4-MEB Eğitim Kurumları Müdür ve Müdür Yardımcılığı Sınavı’na giren adayların geçici görev yolluğu için Denizli ve ilçelerine ödenek gönderildi mi?
5-MEB Eğitim Kurumları Müdür ve Müdür Yardımcılığı Sınavı’na giren adaylar için geçici görev yolluğunun, Denizli ve ilçelerinde ödenmemesinin sebebi nedir?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı