REKLAMI GEÇ

GÖNENÇ “DENİZLİ ‘HAYIR’ DİYECEK”

GÖNENÇ “DENİZLİ ‘HAYIR’ DİYECEK”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Zafer Gönenç,”AKP Genel Başkanı Denizli’ye gelecekmiş, Denizli “Evet” diyecekmiş. AKP İl yönetimi, belediye imkanlarını kullanarak ve seçim yasalarını ihlal ederek, kenti afişle donatıyor” dedi.

/ DENİZLİHABER / 3 Ağustos 2010 Salı, 17:07

CHP İl Başkanı Zafer Gönenç yaptığı yazılı basın açıklamasında sert ifadeler kulandı. Gönenç, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’nin yine yanlış işler yaptığını ileri sürdü. Gönenç,”Neymiş efendim; Recep bey geliyormuş, Denizli Evet diyormuş. Recep beyin Denizli’ye bilmem kaçıncı gelişi olacak bu. Denizli halkı sırf beyefendi geldiği için tüm dertlerinden kurtulacak ya, bu nedenle evet diyecekmiş. Size öyle geliyor beyler. Beyefendi Denizli’ye geldi de hangi sorunlarımız çözüldü? Hem siz tüm Denizli adına konuşma hakkını nerden buluyorsunuz?
Hani ağa emreder, marabası da onun talimatına göre oy kullanır. Kendinizi bu ilin ağası mı sanıyorsunuz? AKP İl yönetimi, belediye imkanlarını kullanarak ve seçim yasalarını ihlal ederek, kenti afişle donatıyor” dedi.

BİZCE DENİZLİ HAYIR DİYECEK. NEDEN Mİ?
Gönenç sözlerini şöyle sürdürdü,”Sekiz yıldır genelde, altı yıldır belediyede iktidardasınız. İcraatlarınız ve son hüneriniz anayasa değişikliği; Artan işsizliğe çare oldu mu? HAYIR, Yolsuzlukların hesabını soruyor mu? HAYIR, Milletvekili dokunulmazlığı kalkıyor mu? HAYIR, Hakimi Savcıyı Adalet Bakanının memuru olmaktan kurtarıyor mu? HAYIR, Terörü bitirmek için çözüm var mı? HAYIR, Çiftçiyi icradan, esnafı kepenk kapatmaktan kurtarıyor mu? HAYIR, Gübrenin ucuzlamasını, mazottan ÖTV’nin kalkmasını sağlıyor mu? HAYIR, Süt ve Hayvan üreticisinin sorunlarını çözüyor mu? HAYIR, Memura grev hakkı veriyor mu? HAYIR , İşçinin, memurun, emeklinin dertlerini çözüyor mu? HAYIR, 12 Eylül darbecilerinden hesap soruyor mu? HAYIR Keyfi atamalar yapan ve üniversiteleri medreseye çeviren YÖK’ü kaldırıyor mu? HAYIR”diye konuştu. .

GELELİM BELEDİYE İCRAATLARINA
Zafer Gönenç son olarak sözlerini şöyle tamamladı. Gönenç,”Gelelim belediye icraatlarınıza; Yüzyılın işkencesi altyapı rezaleti ile kenti ve insanlarını perişan ettiniz. Belediye ve başkanı çözüm üretiyor mu? HAYIR, Adı gibi suyu bol olan kenti yaz sıcağında günlerce susuz bıraktınız, susuzluğa çare buldunuz mu? HAYIR, Kentin trafik düzeni karmakarışık, yollar kapalı, halk trafiğe çıkmıyor, esnaf perişan, çözüm buldunuz mu? HAYIR, Halkı doğalgaz kullanmaya mecbur ettiniz, yargıdan döndü. Yüzünüz kızardı mı? HAYIR”dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı