REKLAMI GEÇ

Gönenç’e büyük destek

Gönenç’e büyük destek

CHP’de İl Başkanı Zafer Gönenç adaylığını açıkladı. Milletvekili, il genel meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri ve bazı ilçe başkanları Gönenç’e açık destek verdi.

/ DENİZLİHABER / 24 Şubat 2010 Çarşamba, 16:54

Cumhuriyet Halk Partisi’nde il başkanlığı görevini altı aydan bu yana yürüten Zafer Gönenç, 28 Şubat’taki kongrede aday olduğunu açıkladı. Gönenç’in parti binasındaki basın toplantısı tam bir şova dönüştü. Alkışlar eşliğinde salona giren Zafer Gönenç’i görmeye gelenler parti binasını doldurdu.

İLÇE BAŞKANLARI ARKASINDA
Gönenç adaylık açıklamasına başlamadan önce ilçe başkanlarını da yanına aldı. Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal’ın yanı sıra Çal, Baklan, Güney, Tavas ve Çardak ilçe başkanları konuşması boyunca Gönenç’in yanında yer aldı. Gönenç partide kendisinin adaylığı için 320 imza toplandığını belirtti. Zafer Gönenç’e destek olanlar arasında Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri ve Denizli eski Belediye Başkanı ve CHP PM eski üyesi Ali Marım da vardı.

İKTADARA YÜRÜYÜŞÜN STARTI
28 Şubat’ta EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak olan olağan il kongresinde iktidara yürüyüşün startını vereceklerini söyleyen Gönenç, “Kongre hazırlıklarımız sürüyor. Bugüne kadar 19 ilçede yoğun katılımlar ve olgunluk içinde kongrelerimizi tamamladık. Denizlilileri iktidara yürüyüş kongremize davet ediyoruz. Kongrelerimiz iktidara yürüyüşün başlangıcıdır” dedi.

ŞAPLAĞI VURACAĞIZ
Cumhuriyet Halk Partisi olarak iktidara yürüyüşü gerçekleştirdiklerini söyleyen Gönenç, AKP’ye yönelik, “Seçim sandığında halk AKP’nin ensesine şaplağı vuracak. Yüce divanda yargılanacaklar” dedi. Denizli’de ve Türkiye’de CHP’nin birinci parti olacağını savunan Gönenç, “Sandıkta halk, bunların fişini çekecek. Kongremiz, AKP’den kurtuluşun da startını verecek” dedi.

ALİ KAVAK’A MESAJ
İl Başkan adayı Zafer Gönenç yeni dönemde seçimlere üç ay kala çalışmalara başlayan bir anlayışa sahip olmayacaklarını belirterek, “Üç ay kala seçim kampanyası yapan bir örgüt değil seçildikten bir ay sonra seçim çalışmalarına başlayan bir örgüt olacağız. Rakiplerimiz de dahil her CHP’liyi bu çalışmaya katkı koymaya davet ediyoruz” dedi.

DANIŞMA MECLİSİNE SEN DE KATIL
Konuşmasında sık sık rakibi Ali Kavak’a seslenen Gönenç, “Partide akillerle periyodik danışma toplantıları yapılacak. Rakibim de dahil bu toplantıya tüm akil kişiler davet edilecek. Kongreden sonra herkes kucaklaşacak. Bugün burada bana destek olan arkadaşlarımın yarın yapacağımız çalışmalarda da yanımızda olmalarını istiyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı