REKLAMI GEÇ

Görevden alınan CHP Merkezefendi Kadın Kolları Başkanı sert konuştu

Görevden alınan CHP Merkezefendi Kadın Kolları Başkanı sert konuştu

Görevden alınan CHP Merkezefendi Kadın Kolları eski Başkanı Işık Kurt, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenledi, sert konuştu. Kurt, “Elime resmi bir tebligat ulaşmamıştır. Görevden alınıp yerime yeni bir atama yaptıklarını CHP kadın Kolları sayfasından öğrendim” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Şubat 2024 Perşembe, 12:47

CHP Merkezefendi Kadın Kolları Başkanı Işık Kurt, bir süre önce görevinden alındı, yerine Servet Tetik atandı. Eski Başkan Kurt, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenledi, süreci anlattı.

Parti içerisinde yaklaşık 12 yıldır çalıştığını ve 3 dönem de Merkezefendi İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüttüğünün altını çizen Kurt, “CHP’nin bayrağını Denizli ve ilçelerinde dalgalandırmak için var gücümüzle çalıştık. Bu dönemde de var gücümüzle çalışmak için harekete geçtik. İki haftadır çalışmalarımıza başladık. İlçe yöneticisi arkadaşımızın beni arayarak ‘İl Kadın Kolları Başkanlığı’ndan tebligatınız var. Gelip alır mısınız?’ dedi. Ben de ‘Konu neymiş?’ dedim. ‘Bilgi veremem’ dedi. Buna istinaden Kadın kolları Başkanını aradım, tebligatın neyle ilgili olduğunu sordum. Bana ilçe başkanından bir dosya geldiğini, o dosyaya istinaden görevden aldığımı söyledi. İlçe başkanının gerekçesi benimle çalışmak istemiyormuş” dedi.

CHP KADIN KOLLARI SAYFASINDAN ÖĞRENDİM
Şu ana kadar eline resmi bir tebligatın ulaşmadığını söyleyen Kurt; “Ulaşmadığı için de neyle suçlandığımı bilmediğim için savunmamı yapmadım. Görevden alınıp yerime yeni bir atama yaptıklarını CHP kadın Kolları sayfasından öğrendim. Alınmamla ilgili hiç bir evrak, elime ulaşmamıştır. Kadın Kolları Genel Başkanım ‘Hak, hukuk, adalet kadın, genç’ diye Türkiye’nin 81 ilini dolaştı ama hiç bir gerekçe göstermeden kadın Kolları başkanını görevden alıyor. Hak, hukuk, adalet bunun neresinde? Seçime 58 gün kala yerime atama yapılması hiç yakışmadı. Çok üzgünüm ama ben hiç bir zaman Atatürk’ün kurduğu bu partide makam ve mevki için çalışmadım. Yine makamsız CHP’nin bir üyesi olarak, adsız kahramanlar gibi ekibimle beraber partimi Denizli’de büyükşehir başta olmak bütün ilçelerimiz için canla başla, şimdiye kadar çalıştığımız gibi çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

GÖREVDEN ALINIMA KARARI, CHP’NİN YÜZ KARASI OLACAK
Türkiye’nin geleceği ile ilgili çok önemli bir seçim süreci yaşandığına dikkat çeken Kurt, “Evrensel bir hukuk kuralının ayaklar altına alınarak görevden alınmayı kabul etmem mümkün değildir. Hukuk ayakaltına alınarak görevden alınıma kararı, CHP’nin yüz karası olacaktır. Karara itiraz edeceğim. CHP’nin böyle bir hukuksuz tasarrufla lekelenmesine izin vermeyeceğim” diye konuştu.

Yorumlar

önder   -  Bağlantı 2 Şubat 2024, 15:36

CHP DENİZLİDE BU GÜNE KADAR ARTIRMIŞ OLDUĞU OY ORANINI BU SEÇİM
HEZİMETE UĞRAYACAK ÇOĞUN İNSAN ADAYLARDAN MEMUN DEĞİL.

basicman   -  Bağlantı 2 Şubat 2024, 13:19

Siyaset, yöneticilik sosyal faaliyet alanı değildir bu anlayışla CHP nin daha çok yol katetmesi gerekir.

Nazif   -  Bağlantı 1 Şubat 2024, 19:07

İstediğiniz kadar çalışın bu parti yönetimiyle CHP nin seçim kazanması imkansız. Adaylar desen fiyasko. Hatta mevcut belediyeleri kaybetmesi muhtemel

MEHMET   -  Bağlantı 1 Şubat 2024, 16:56

İKDİDARI ÖBÜR DÜNYADA GÖRÜRSÜNÜZ ARTIK NE BU PARTİNİN KENDİNİ BİLMEZLERDEN ÇEKTİĞİ ADAMI GÖREVDEN ALACAKSAN ADAY GÖSTERMEYECEKSEN ÖNCE DEN TOPLANTI YAPIP SÖYLERSİN BEN YAPTIM OLDU DEMEYLE OLMAZ

MURAT   -  Bağlantı 1 Şubat 2024, 13:32

basın açıklamasındakilerin yüz ifadelerine bakınca kimsenin bu konuda canını sıkan bir durum değil,çok mutlu bir haber almış gibi herkes keyfinde şen şakrak,tuhaf bir toplantı ve ciddiyet örneği olmuş

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı