REKLAMI GEÇ

Gülizar Biçer Karaca 3. kez CHP Parti Meclisi’nde

Gülizar Biçer Karaca 3. kez CHP Parti Meclisi’nde

CHP’nin 37. Olağan Kurultayı tamamlandı. Cumartesi günü tek aday olarak katılan Kemal Kılıçdaroğlu yeniden genel başkanlığa seçilirken, pazar günü de partinin yönetim organlarının seçimi gerçekleştirildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı, Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, 606 oy aldı ve 3. kez Parti Meclisi’ne seçildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Temmuz 2020 Pazartesi, 11:11

CHP’nin 37. Olağan Kurultayı tamamlandı. Dün 52 Parti Meclisi üyesi, 15 Yüksek Disiplin Kurulu üyesi ve 8 Bilim Kültür ve Sanat Platformu üyesini belirlemek için oy kullanan delegeler, tercihlerini ortaya koydu.

KARACA GÜVEN TAZELEDİ
Sabah erken saatlerde tamamlanan oy sayım işlemi, 3. kez Parti Meclisi’ne aday olan CHP Genel Başkan Yardımcısı, Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’nın zaferiyle sonuçlandı. Karaca, 606 delegenin olurunu olarak, 3. kez parti meclisine seçildi.

MÜCADELEYE DEVAM
Seçim sonuçlarının alınmasının ardından Denizlihaber.com’a değerlendirme yapan Gülizar Biçer Karaca, 3. kez parti meclisine seçilmesine destek olan kurultay delegelerine ve mücadelesine destek olan çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.
Karaca, “İktidar yürüyüşümüzde üzerimize aldığımız sorumluluğun bilinciyle, başta Denizlim olmak üzere tüm Türkiye’de iktidara giden yolumuzda, genel başkanımız ve çalışma arkadaşlarımla birlikte tüm vatandaşlarımız için mücadelemi sürdüreceğim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı