REKLAMI GEÇ

Gündoğdu, Çivril’de gövde gösterisi yaptı

CHP Çivril Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Gündoğdu, 2 binin üzerinde kişinin katıldığı bir törenle, belediye başkan aday adaylığını açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 29 Aralık 2008 Pazartesi, 01:00

Cumhuriyet Halk Partisi Çivril Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Gündoğdu, Recep Yazıcıoğlu Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlediği tören ile Çivril Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Törene Denizli İl Genel Meclis Üyesi Abdullah Şavklı ve Hüsamettin Ersoy, Denizli Belediye Meclis üyesi Tuncer Savru, Denizli Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal, CHP Denizli İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Divarcı, Nail Öztürk, Serdar Ekiz çevre belediye başkanları, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

Gündoğdu’nun aday adaylığını açıkladığı toplantıya, 2 binin üzerinde partili katıldı.

Çivril’de değişim zamanının geldiğini belirten CHP Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Gündoğdu “Bizler Çivril’e daha fazla hizmet etmek, sorunlarını çözmek ve yaşanılır bir Çivril yaşatmak için bu yola çıktık. Artık Çivril halkı ekonomide, kültür sanatta, sosyal belediyecilikte sorun yaşamayacak. Çünkü bizler deneyimimiz, hizmet aşkımız ve projelerimiz ile yaşanılır bir Çivril yaratacağız. Çivril’de artık değişim şart oldu” dedi.

Çivril’i halk ile birlikte yöneteceklerini ve her zaman “biz” dediklerinin belirten Gündoğdu, “Bizler hiçbir zaman halktan ayrı olmayacağız. Bizim felsefemizde hep biz var. Hep birlikte bu güzelim ilçemizi Denizli’nin hatta Türkiye’nin gözde ilçesi haline getireceğiz. Bunu yapmak zor değil. Ben inanıyorum, sizlerin desteği ile bunu başaracağız. Bizler kadınımız ile gençlerimiz ile bunu başaracağız. Her erkeğin arkasında başarılı kadınlar vardır. Gençlerimize destek verilmeli ki onlara sahip çıkalım, ben gençlerin, kadınlarımızın, analarımızın adayıyım. Ben yola çıktığım günden bu yana biz anlayışını sürdürüyorum. Her zaman biz mantığı ile hareket edeceğiz. Çünkü biz bir aileyiz. Biz Çivril için çalışacağız Çivril’i güzelleştireceğiz” dedi.

Yöneticilik konusunda tecrübeli olduğunu belirten Başkan Aday Adayı Bülent Gündoğdu, “Sulama Birliği başkanlığım döneminde edindiğim yöneticilik tecrübesini şimdi Çivril Belediyesi’nde halkımıza hizmet için kullanacağız. Bize ‘Genç, tecrübesiz’ diyenlere şunu söylemek istiyorum; Bizler Sulama birliği dönemimizde dünyanın en iyi 11 birliği içinde yer aldık. Yaptığımız hizmetler ve projelerimiz ile Türkiye’de ilk 5 birlik arasına girdik. Bakanlıklar tarafından Türkiye’ye örnek gösterildik. Arkamızda bizim gibi çalışacak, Çivril’e hizmet edecek arkadaşlar yetiştirdik. Biz hizmet için bu yola çıktık” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı