REKLAMI GEÇ

Herkes O’na karşı

Herkes O’na karşı

CHP’de merkez ilçe seçimlerinde, Başkan Osman Bartal’ın karşısına 6 rakip çıktı. CHP’deki bu aday enflasyonu, eski başkana karşı memnuniyetsizliğin de göstergesi oldu.

/ DENİZLİHABER / 11 Aralık 2009 Cuma, 18:50

Kongre sürecine giren CHP’de delegeler, 27 Aralık’ta sandık başına gidecek. Genel eğilimin aksine, bu yıl ilk kez merkez ilçe kongresi diğer ilçe kongrelerinden önce yapılacak. Bu da merkez ilçe başkanlığını düşünen adayların hazırlıklarını tamamlamaları için çok kısa bir süre kaldığını gösteriyor.

İşte CHP’de tüm bu kısıtlı zamana karşı, 6 önemli isim, merkez ilçe başkanlığını düşünenler arasında gösteriliyor. Tam bir aday enflasyonunun yaşandığı partide, ortaya çıkan tablo için “Bartal vakası” ya da “memnuniyetsizlik göstergesi” yorumları yapılıyor.

Adı geçen adayların ortak noktalarının ise; CHP Merkez İlçe’de, işlerin uzun zamandır iyi gitmediği, teşkilatın iyi çalışmadığı ve temsilde zayıf kalındığı gibi düşünceler olduğu konuşuluyor. Proje üreten, elini taşın altına koyan bir yönetim oluşturma fikriyle yola çıkan adayların, henüz bir liste oluşturmadıkları belirtiliyor.

Partide mevcut Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal’ın karşısına çıkması muhtemel rakipler ise; Ali Osman Horzum, Huriye Çağlayan, Ahmet Ekiz, Musa Coşkun, Özkan Arslan ve Gülizar Biçer Karaca. Özellikle Horzum, Ekiz ve Çağlayan’ın çok ciddi çalışmalar yaptıkları konuşuluyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı