REKLAMI GEÇ

İş ve aş temin etme sözü veriyorum

İş ve aş temin etme sözü veriyorum

CHP Denizli Belediye Başkan Adayı Mimar Hüsamettin Ataman, işsizlik yüzünden insanların, seçim döneminde, projelerle ilgilenmediğini bunun yerine işsizlikle ilgili çalışmaların dikkat çektiğini belirterek, “29 Mart’tan sonra iş başına gelecek belediye yönetiminin, bu sosyal yaraya parmak basması kaçınılmazdır. Denizli Belediyesi yönetiminde önce insanlara iş ve aş temin etmenin sözünü veriyoruz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 10 Mart 2009 Salı, 01:00

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Ataman, ekonomik kriz yüzünden insanların geleceğe dönük umutlarını kaybetmeye başladığını belirterek “Bunun için Denizli Belediyesi’nde halkımızla yeni bir sayfa açmak zorundayız” dedi.

Halktan gelen yoğun istek üzerine, Karşıyaka ve Esentepe’de düzenlenen toplantılarda konuşan Ataman, işsizlik yüzünden insanların seçim döneminde ne dev ne de cüce projeler ile ilgilendiğini dile getirerek, 29 Mart’tan sonra iş başına gelecek belediye yönetiminin, bu sosyal yaraya parmak basmasının kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Karşıyaka Mahallesi’nde vatandaşlara seslenen Hüsamettin Ataman, “Artık şehrimizin iki konuya ihtiyacı var iş ve aş. Artık Denizli’de seçimlere üç hafta kala ne dev projeleri ne cüce projeleri düşünüyor. Halkımız iş ve aş istiyor. Denizli Belediyesi yönetiminde önce insanlara iş ve aş temin etmenin sözünü veriyoruz. Artık Denizli Belediyesi, gücünü sadece Delikçınar’da gösteremeyecek. Asıl gücünü buralarda, hizmete aç kalan bu bölgelerimize hizmet getirerek gösterecektir” dedi.

CHP Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Ataman, bu arada İl Başkanı Ali Kavak, Merkez ilçe Başkanı Osman Bartal ve belediye meclis üyesi adayları ile parti binasında değerlendirme toplantısı yaptı. Son günlerde sorunlarından bunalan vatandaşların çözüm için kendilerine koştuğunu belirten Ataman “Ekip olarak halkımızın sorunlarına mutlaka derman olmalıyız. Halk, bizden projeden çok belediyenin şefkatinin yanında olmasını istiyor.Toplumsal projelerimiz ile mutlu ve gülen bir Denizli’yi yaratmak zorundayız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı