REKLAMI GEÇ

Karaca ADD Genel Kurulu’nda hükümete yüklendi

Karaca ADD Genel Kurulu’nda hükümete yüklendi

Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Başkan Nihat Çetin’in güven tazelediği genel kurulda üyelere seslenen CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, “İktidar olan ancak muktedir olamayan hükümet Suruç’un hesabını sorabilseydi, bugün Ankara’da kaybedilen canlara ağlamıyor olacaktık” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ekim 2015 Pazartesi, 16:37

Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi Olağan Genel Kurulu Esnaf Sarayı’nda gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Nihat Çetin güven tazeledi ve yeniden göreve getirildi.

KARACA HÜKÜMETE YÜKLENDİ
Genel kurulda üyelere seslenen TBMM Divan Katibi Üyesi, CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, 10 yıl başkanlık yaptığı dernekte üyeler ile birlikte omuz omuza mücadele vermekten duyduğu gururu anlattı.
Konuşmasının önemli bölümünü Ankara’da düzenlenen hain saldırıya ayıran Karaca, şikayet etmeyeceğini, artık şikayet değil çözüm makamı olduğunu söyledi.

Karaca, “Eğer Reyhanlı’daki, Suruç’taki terör saldırılarının üzerine gidilse, hesabı sorulsaydı, bugün Türkiye’nin kalbinin attığı başkentte düzenlenen hain bombalı saldırıda yaşamlarını yitirenlerin yasını tutmuyor olacaktık” dedi.

İKTİDAR OLDULAR, MUKTEDİR OLAMADILAR
AKP Hükümetine yüklenen Karaca, “13 yıldır iktidar olan ancak muktedir olamayan hükümetin peşini bırakmayacağız. Daha önce yaşanan katliamların hesabını vermediler, ama artık verecekler. Halk her şeyi tüm çıplaklığı ile gördü. Kimse hesap sormasa bile, halkımız 1 Kasım’da yaşananların hesabını mutlaka soracak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı