REKLAMI GEÇ

Karaca: Çardak OSB teşvik kapsamına alınsın

Karaca: Çardak OSB teşvik kapsamına alınsın

CHP Genel Başkan Yardımcısı, Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, TBMM’de söz aldı, Çardak Organize Sanayi Bölgesi’nin teşvik kapsamına alınmamasını istedi. Karaca, “Üretirsek var oluruz, üretmezsek kayboluruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Kasım 2020 Çarşamba, 12:20

CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, yıllardır Çardak Organize Sanayi Bölgesi’nin teşvik kapsamına alınması için mücadele eden sanayicilerin ve iş insanların TBMM’de sesi oldu, haklı taleplerini gündeme getirdi.

Çardak Organize Sanayi Bölgesi’nin 3 bin 200 dönümlük alanı, 92 adet sanayi parseli ile her türlü altyapıya sahip belirten Karaca, 5. derece ve üzeri teşvik kapsamına alınmasının tüm koşullarını taşıdığını ifade etti. Karaca, Çardak OSB’nin ilçe bazlı teşvik kapsamına alınmamasının Denizlili iş insanlarını bir kez daha hayal kırıklığına uğrattığını belirtti.

ÜRETİRSEK VAR OLURUZ, ÜRETMEZSEK YOK OLURUZ.
Çardak OSB’nin 5. derece ve üzeri teşvik kapsamına alınması çağrısını bir kez de TBMM kürsüsünde dile getiren Karaca, “Ülkemiz ekonomik buhran içerisindeyken yatırımcılarını bekleyen Çardak Organize Sanayi Bölgesi’nin bir an önce yanlıştan dönülerek, 5. derece ve üzeri teşvik bölgesi kapsamına alınmasını talep ediyor ve bir zorunluluk olarak görüyoruz. Üretirsek var oluruz, üretmezsek kayboluruz” dedi.

Yorumlar

Okuyucu   -  Bağlantı 18 Kasım 2020, 20:59

haberin manşetinde “alınmamasını” yazmışsınız, yazılarınızı önce kendiniz bir okuyun bence.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı