REKLAMI GEÇ

Karaca’dan bayramın yasaklanmasına sert tepki

Karaca’dan bayramın yasaklanmasına sert tepki

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının pandemi bahanesiyle iptal edildiğini belirterek, “30 Ağustos ve bu tarihte destan yazanlardan o kadar çok korkuyorlar ki, tek çareyi yasakta buluyorlar” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ağustos 2020 Pazar, 15:56

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, İçişleri Bakanlığı’nın 81 ilde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarını yalnızca çelenk töreniyle sınırlandırmasına tepki gösterdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının pandemi bahanesiyle 81 ilde yasaklandığını belirten Karaca, “30 Ağustos, Kuva-yi Milliye ruhunun, bu ülkenin işgale karşı direnişinin, emperyalizme karşı kazanılan zaferin kutlandığı gündür” dedi.

İktidarın ve sarayın 30 Ağustos’tan, 30 Ağustos’ta destan yazanlardan ve Kuva-yi Milliye ruhundan korktuğunu ifade eden Karaca, “O kadar korkuyorlar ki, pandemi bahanesiyle kutlamaları yasaklamayı tek çare olarak görüyorlar. Bizler Kuva-yi Milliye ruhu ile bu yolda yürümeye devam edeceğiz. İktidar sahiplerine ulusal bayramlarımıza dönük yaptıklarının hesabını demokrasi ruhuyla sandıkta mutlaka soracağız” dedi.

Yorumlar

Bilal   -  Bağlantı 24 Ağustos 2020, 05:31

Canı sıkılan Devleti yönetenleri aşağılama duygusu veriyor bunun adına da özgürlük oluyor demokrasi oluyor Atatürk Demokrasiyi nasıl tarif etmiş Tam Bağımsızlık ifadesini nasıl tarif edilmiş .

hasan   -  Bağlantı 23 Ağustos 2020, 23:27

lütfen biraz sorumluluk sahibi olun. salgın zamanı her toplu etkinlik yasaklanmalı. önce berberler aç diye provokasyon yaparsınız sonra korona kuaförlerden yayıldı dersiniz. ayıptır. bu ülkenin her ferdi en az sizler kadar Atatürk hayranıdır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı