REKLAMI GEÇ

KARAR İL YÖNETİMİNİN

KARAR İL YÖNETİMİNİN

CHP Merkez Yürütme Kurulu dünkü toplantısında, Denizli’nin yeni il başkanını belirleme yetkisi, İl Yönetim Kurulu’na verdi. Denizli’ye konu hakkındaki karar bu sabah ulaştı. İl yönetiminin öğleden sonra toplanarak Himmet Yavaş’ı resmen il başkanı olarak ataması bekleniyor.

/ DENİZLİHABER / 3 Şubat 2011 Perşembe, 13:24

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Örgütü’nün yeni patronunun nasıl belirleneceği belli oldu. İl Başkanı Zafer Gönenç’in aday adayı olma düşüncesiyle görevinden istifa etmesinin ardından boşalan il başkanlığına kimin getirileceğine,CHP Denizli İl Yönetim Kurulu karar verecek.

KARAR İL YÖNETİMİNİN
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde dün toplanan Merkez Yürütme Kurulu, aralarında Denizli’nin de bulunduğu bazı iller için il başkanlığını belirleme yöntemi konusunda bir karar verdi. Yetkiyi,bugün gönderdiği faksla, Denizli İl Yönetim Kurulu’na veren MYK ‘İl başkanı için kendi aranızda seçim yapın” yanıtını verdi.

İL YÖNETİMİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANIYOR
Sabah saatlerinde gelen faksın ardından göreve vekalet eden İl Başkan Vekili Himmet Yavaş, olağan üstü yönetim kurulu toplantısı karara aldı. İl yöneticilerini, öğleden sonra parti il binasında bir araya getirecek olan Yavaş, Ankara’dan gelen faksı gösterip, gereğinin yerine getirilmesini isteyecek.

GÖNENÇ’İN İŞARET ETTİĞİ GİBİ
Gönenç, ekibiyle istifa etmeden önce yaptığı son toplantıda, yerine vekalet edeceği Himmet Yavaş’ın il başkanı olması temennisini paylaşmış, il yöneticileri Gönenç’e bu konuda tam destek vermişti. Bu toplantıda aldıkları “Himmet Yavaş’ın il başkanı olmasını istiyoruz” şeklindeki tavsiye kararını, CHP Genel Merkezi’ne de gönderen İl Yönetimi’nin bu tavsiye kararı işe yaramış görünüyor.

YAVAŞ, RESMEN ATANACAK
Alınan bu kararın ardından CHP İl Yönetim Kurulu üyelerinin bugün yapacağı seçimle, İl Başkan Vekili Himmet Yavaş’ı, resmen seçerek il başkanlığına getirmesi bekleniyor. Öğleden sonra saat 17.00 gibi yapılması beklenen toplantının tek gündem maddesi, il başkanının belirlenmesi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı