REKLAMI GEÇ

KAVAK’A TEPKİ Mİ VAR?!

KAVAK’A TEPKİ Mİ VAR?!

Yerel seçimler öncesinde bir dayanışma yemeği düzenleyen Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı’nın yemeğine, İl Genel Meclisi üyeleri, CHP Belediye Başkan Aday Adayı Adayı Apa ve CHP Merkez İlçe yönetiminin katılmaması akıllara, “Başkan Kavak’a tepki mi var?” sorusunu getirdi.

/ DENİZLİHABER / 29 Aralık 2008 Pazartesi, 01:00

Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi bir dayanışma yemeği düzenleyen Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetimi, son zamanların en kalabalık dayanışma yemeğine imza attı. İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Başkan Adayı Çetin Apa ve merkez ilçe yönetiminin katılmaması ise dikkat çekti. Merkez İlçe Yönetimi’nin Pazartesi sabahı düzenlediği kahvaltıda, İl Genel Meclisi üyeleri ve bazı Belediye Meclisi üyeleriyle bir araya gelmesi, bu şüpheleri alevlendirdi.

DEDA Düğün Salonu’nda düzenlenen yemeğe katılan partililer salonu tıka basa doldurdu. Toplantıda ilçeler, merkez ilçe ve belde belediye başkanlıklarına, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeliklerine aday adayı olanlar boy gösterdi. Yemeğe daha önce yerel seçimlerde CHP ile iş birliği yapacağını açıklayan İşçi Partisi İl Başkanı Mustafa Güleç ve İP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Çobanoğlu da katıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan CHP İl Başkanı Ali Kavak, yerel seçimlerde bütün belediyeleri kazanacaklarını ifade etti. Kavak, “Yerel seçimler, AKP iktidarı ile hesaplaşma seçimi olacak. Ya Türkiye’nin her yerinde kurtuluş savaşını başlatacağız ya da şeriatçı faşizmin temelleri hızla yükselecek. Yerel seçimler bu nedenle önemli. Onun için bize büyük yükümlülükler düşüyor” diye konuştu.

Parti içinden yaşanan küskünlüklerinden bir yana bırakılması gerektiğini ifade eden Kavak, sözlerine şöyle devam etti: “İçimizdeki bütün kırgınlıkları unutmalı, el ele bu seçimleri kazanmak için çalışmalıyız. İlçelerde, beldelerde seçimleri kesin olarak kazanacağız, merkez ilçede mutlaka seçimi kazanacağız. Tüm belediyelerde CHP bayrağını dalgalandıracağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı