REKLAMI GEÇ

Keskin Başbakan’a sordu

Keskin Başbakan’a sordu

CHP Denizli Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Adnan Keskin, Başbakan’ın yanıtlamasını istediği önergesinde, ”KPSS çetesine ne oldu” diye sordu.

/ DENİZLİHABER / 1 Şubat 2012 Çarşamba, 15:35

CHP’li Keskin soru önergesinde ”KPSS’de sınav sorularını ve yanıtlarını çalan, Türkiye’nin dört bir yanına dağıtan çete olayı ortaya çıktığında Sayın Başbakan bu olayı çok ciddiye almış ve MİT Müsteşarını, Emniyet Genel Müdürünü yanına çağırarak, bağımsız yargının da önüne geçerek dosyayı önce kendisi görmek istemişti. Türk halkına ve KPSS sınavına giren milyonlara söz vermişti. MİT’in ve Emniyet’in peşinde olduğu ancak aradan geçen bu kadar zamana karşın hala yakalanamayan bu örgütlü çete ÖSYM tarafından yapılan her sınav için bir tehdit oluşturmaktadır.” görüşlerine yer verdi.

Adnan Keskin,daha sonra Başbakan’a şu soruları yöneltti: 1-MİT’e ve Emniyete verdiğiniz talimatların neden hala yerine getirilmediğini sorguladınız mı? 2-Savcılık görevini yerine getirmeyen bu memurları çağırıp sorgulamış mıdır? 3-KPSS sorularını çalan ve dağıtan bu örgütlü suç çetesi diğer sınavlar için bir tehdit oluşturmakta mıdır?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı