REKLAMI GEÇ

Keskin, İhsanoğlu için Denizli’de

Keskin, İhsanoğlu için Denizli’de

CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek için Denizli’ye geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ağustos 2014 Cuma, 14:07

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için ilçeleri gezerek çatı adayı İhsanoğlu’na oy isteyen Keskin, 10 Ağustos’ta ‘’demokrasi ile diktatörlük’’ arasında bir tercih yapılacağının altını çizerek , ‘’İhsanoğlu ile aydınlığı, Erdoğan ile karanlığı seçmiş olacağız. Her seçmenimizin bu bilinçle oyunu kullanması gerekmektedir’’ dedi.

Gezdiği ilçelerde halka seslenen Keskin, intikam dokulu iç politika ve inanç kokulu dış politika ile Türkiye’nin giderek yalnızlaştığını ifade ederek, şunları söyledi:
“Recep tayyip Erdoğan’ın politik psikozu yüzünden Türkiye içeride ağır bir travma yaşamaktadır. Dışarıda ise komşu ülkeler arasında kapısını çalabileceğimiz ne bir devlet, elini sıkabileceğimiz ne bir devlet adamı kalmamıştır. Türkiye’nin Erdoğan’lı yılları demokrasinin ve hukukun alın kiri olarak mutlaka tarihteki yerini alacaktır. Gerilim ve ötekileştirme politikası pompalayan, kin ve intikam duygularıyla ülkeyi tam bir kaos ortamına sürükleyen bu anlayış artık def edilmelidir.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri bu açıdan Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimidir. Tayyip Erdoğan’ı tercih etmek bile bile ladesi kabullenmektir. Diktatörlüğe geçit vermektir. Hukukun katliamı, demokrasinin ise idam fermanı demektir. Çıkarları uğruna her dönem gömlek değiştiren, ancak beyni hiç değişmeyen Tayyip Erdoğan’ın bundan sonra da değişmesi mümkün değildir. “

Yorumlar

Zafer Kayış   -  Bağlantı 2 Ağustos 2014, 15:06

Ooo ne gerek varmış yahu gelmesine zahmet etmişler. Akp ramazanda tüm ilçelerde iftar verdi tanıtımı yaptı bunlar daha yeni başlıyor. o koltuklar size çok çok. Koskoca koltukta küçük adamlarsınız!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı