REKLAMI GEÇ

Keskin: Kimse ile ittifakımız yok

Keskin: Kimse ile ittifakımız yok

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin, yerel seçimlere az bir süre kala ortaya atılan ittifak iddialarına yanıt verdi. Keskin, “Ne bir siyasi parti, ne de bir cemaat ile dirsek temasımız yok” dedi.

/ DENİZLİHABER / 19 Mart 2014 Çarşamba, 14:58

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, yerel seçimlerde başka siyasi partiler ve oluşumlarla ittifaka gidildiği iddialarına yanıt verdi. CHP’nin 2 numaralı ismi Keskin, ittifak söylentilerini kesin bir dille yalanladı.

Keskin, “Hiçbir siyasi partiyle görüşmemiz olmadı. Hiçbir dirsek temasımız olmadı. Seçim ittifakı ise söz konusu değil. Ne bir parti, ne de hiçbir oluşum ile ittifak anlaşmamız yok. İnsanlar dinamik bir varlıktır. Ülkede yaşanan olaylara karşı değişim gösterebilir, düşünceleri değişebilir. Bizim için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması itibar görmesi için yeterlidir. Cemaate mensup yurttaşlarımız CHP ile beraber Türkiye Cumhuriyeti’nin düzlüğe çıkacağına, Türkiye’deki insanların barış içinde yaşacağına inanıyorlarsa onların bize oy vermesi bizi rahatsız etmez. Tam tersine CHP olarak bundan mutluluk duyarız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı