REKLAMI GEÇ

Keskin: Rüşvet ve yolsuzluklar da oylanacak

Keskin: Rüşvet ve yolsuzluklar da oylanacak

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, 30 mert seçimlerinde sadece yerel yönetimlerin belirlenmeyeceğini, iktidarın rüşvet ve yolsuzluklarının da oylanacağını söyledi. Halkın olup biten her şeyin farkında olduğunu belirten Keskin, “Türk halkı siyasi sabrı gereği iktidarları gözler, dinler ama konu yolsuzluk ve yoksulluğa gelince hiçbir iktidarı affetmez. Bu seçimlerde de halkın bu engin sağduyusu ortaya çıkacak ve sandıkta iktidara bir şamar gibi tepkisini yansıtacaktır” diye konuştu.

/ DENİZLİHABER / 10 Mart 2014 Pazartesi, 18:09

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin, Denizlihaber.com’u ziyaretinde iktidara sert eleştiriler yöneltti. Son dönemde ortaya çıkan yolsuzlukların artık üstü örtülemeyecek boyutlara ulaştığını belirten Keskin, “Foseptik çukuru patladı ortalığa pislik saçıldı. Tüm Türkiye’ye iğrenç kokular yayıldı. 17 Aralık’tan sonra patlak veren rüşvet ve yolsuzluk skandalı, AKP’nin alın kiri olarak yüzünde asılı kalacaktır. Gün geçmiyor ki iktidarın her icraatının altından yeni pislikler ve pis kokular çıkmasın. Recep Tayyip Erdoğan da pislikleri örtmek için halkın gözünün içine baka baka yalan söylüyor” dedi.

“HALK YOLSUZLUĞU AFFETMEZ”
30 Mart seçimlerinde vatandaşın sadece belediye başkanlarını ve meclis üyelerini seçmek için oy kullanmayacağını, ortaya çıkan yolsuzlukların da oylanacağını vurgulayan Keskin, “30 Mart seçimleri sadece belediye başkanlarının seçilmesi ile ilgili oylama değil, aynı zamanda rüşvet ve yolsuzlukların da oylanmasıdır. Türk halkı siyasi sabrı gereği iktidarları gözler, dinler ama konu yolsuzluk ve yoksulluğa gelince hiçbir iktidarı affetmez. Bu seçimlerde de halkın bu engin sağduyusu ortaya çıkacak ve sandıkta iktidara bir şamar gibi tepkisini yansıtacaktır” diye konuştu.

“DEMOKRASİ KOMADA, HUKUK CAN ÇEKİŞİYOR”
Cumhuriyet tarihinde hiçbir iktidarın bu denli yolsuzluk bataklığının içine sürüklenmediğini ileri süren Keskin, “AKP yüzünden Türkiye’de siyaset, toplum için karanlık bir tünel haline geldi. Demokrasi komada, hukuk can çekişiyor. İktidar, siyaset ve demokrasiye olan güveni törpüledi. Bozuk plak gibi kendi ütopyasını topluma dayatmaya çalışıyor. Hukuka ve demokrasiye kafa tutuyor. Tayyip Erdoğan, önceden meydanlarda şiir okurdu, şimdi ise meydan okuyor. Cumhuriyet tarihinde hiçbir iktidar, böylesine bir bataklığın, böylesine bir pisliğin içine sürüklenmedi. Toplum tarafından tartışılır hale gelmedi. Böyle başbakanlık olmaz. Bir başbakanın önce dürüst olması ve faziletli bir siyaset anlayışına, hoşgörüye dayalı üsluba sahip olması gerekir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı