REKLAMI GEÇ

KESKİN VEKİLLİK İÇİN KOLLARI SIVADI

KESKİN VEKİLLİK İÇİN KOLLARI SIVADI

MHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Ali Keskin, parti binasında düzenlediği basın toplantısında aday adaylığını açıkladı. Coşkulu kalabalığa seslenen Keskin, her partilinin genel seçimlerde çevresinden 25 oy kazandırması için toplantıdakilere yemin ettirdi.

/ DENİZLİHABER / 21 Mart 2011 Pazartesi, 11:29

MHP’de aday adaylığı süreci tüm hızıyla sürüyor. MHP İl Teşkilatı, hafta sonu 5 milletvekili aday adayının açıklamalarına ev sahipliği yaptı. Aday adayları arasındaki İş Adamı Ali Keskin, partililere genel seçimlerde 25 oy kazandırmak için yemin ettirdi. Genel seçimlerde partililerin sandıklara sahip çıkmasını isteyen Keskin, hükümeti eleştirdi. 12 Haziran 2011 seçimlerinin tarihi bir yol ayrımına gelen Türkiye için kader seçimi olacağını belirten Keskin, “Türkiye, terörle mücadelenin acze uğratıldığı, PKK’nın siyasallaştığı, etnik bölücülüğün kabul görür bir zemin kazandığı, Türkiye’yi bölme mücadelelerinin demokratikleşme adı altında pazarlandığı, Başbakan’ın PKK açılımı ile terör örgütünün emellerini ve taleplerini sahiplendiği, AKP hükümetinin İmralı canisi ile gizli pazarlıklar yürüttüğü, karanlık bir dönemden geçmektedir” dedi.

Türkiye’yi, ekonomik, sosyal, kültürel, siyasal açıdan düzlüğe çıkaracak, rahatlatacak, ilk seçim beyannamesini MHP’nin açıkladığını belirten Keskin şöyle dedi: “Seçim beyannamemizi sizler okudukça, bizler anlattıkça göreceksiniz, ülkemizi yıkımdan kurtaracak, fakirimizi doyuracak, işçimizi, memurumuzu, çiftçimizi, sanatkârımızı, sanayicimizi, ev hanımlarımızın ve öğrencilerimizin yüzünü güldürecek MHP’dir. Ülkemizin bölünmez bütünlüğünün yegâne teminatı MHP ve onun Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’dir.”

Yapılan basın açıklamasının ardından milletvekili aday adayı Ali Keskin, partililerle birlikte her partilinin genel seçimlerde partiye 25 oy kazandırması için yemin etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı