REKLAMI GEÇ

KESKİN’E AA’DAN SEHVEN ÇİZİK!

KESKİN’E AA’DAN SEHVEN ÇİZİK!

YSK’nın yayınladığı geçici liste haberini duyuran Anadolu Ajansı, MHP 2.Sıra Adayı Keskin’in ismini sehven listeden çıkardı. Birçok yayın organı ajansın listesine dokunmadan haber yapınca telefonları kilitlenen Keskin, “Hemşerilerimin gönlü rahat olsun. Sıkıntı yok” açıklaması yapmak zorunda kaldı.

/ DENİZLİHABER / 19 Nisan 2011 Salı, 15:01

YSK’nın 288 sayfalık geçici aday listesini haberleştiren AA, sayfa değişikliği nedeniyle MHP’nin Denizli Milletvekili Adayı Ali Keskin’i atladı. Anadolu Ajansı’nın geçtiği haberi kullanan yayın organlarının da gözden kaçırdığı MHP listesindeki hata, Keskin’in cep telefonunun kilitlenmesine neden oldu. Ali Keskin, hatayı “Listede yoksunuz” diye arayan hemşerilerinden öğrendi.

KESKİN, “HEMŞERİLERİMİZİN İÇİ RAHAT OLSUN!”
Kendisine gelen yüzlerce telefonu yanıtlamakta zorlanan Keskin, Denizlihaber’e yaptığı açıklamada, “YSK Listesinde
85. Sayfa sonunda 1. Sıra adayımız Emin Haluk Ayhan Bey yer alırken, 86. Sayfanın başında ise şahsım bulunmaktadır. Ajanstaki arkadaşlarımız herhalde listeyi geçirirken sayfa değişikliği nedeniyle hata yapmışlar. Hemşerilerime MHP’nin listesinde herhangi bir değişiklik olmadığını bildirmek istiyorum. Gönülleri rahat olsun” dedi.

KAPLAN, “AJANSTAN ARADILAR DÜZELTTİK”
MHP İl Başkanı Zafer Kaplan ise, “Anadolu Ajansı’ndan bir arkadaş beni de aradı. Durumu anlattı. Sayfa değişikliği nedeniyle atlama yapmışlar. Gözden kaçmış olabilir. Ancak herhangi bir sıkıntımız yok. Biz 7 adayımızla yola devam ediyoruz. Cumartesi gününden itibaren 12 Haziran sabahına kadar 7 adayımız ve teşkilatımızla tüm Denizli’ye örnek olacak biçimde dev bir seçim çalışması yürüteceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı