REKLAMI GEÇ

KESKİN’E SMS KOMPLOSU

KESKİN’E SMS KOMPLOSU

CHP Denizli Milletvekili ve Parti Meclisi (PM) Üyesi Adnan Keskin’in adını kullanan kişi ya da kişilerin, cep telefonlarına “Çatı adayına oy vermeyin” mesajları attığı iddia edildi. Atılan mesajlara sert tepki gösteren Keskin, “Ne ismimi ne de özel numaramı bu tür sahte faaliyetlerde kullandırmam” dedi ve suç duyurusunda bulunacağını bildirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Haziran 2014 Perşembe, 17:42

CHP’li Adnan Keskin, adının kullanılarak cumhurbaşkanı adayına oy verilmemesi mesajları atıldığını Twitter hesabından duyurdu. Keskin, “Değerli arkadaşlar;0850 585 03 39 nolu telefondan ‘cumhurbaşkanı adayına oy vermeyin’ diye şahsımında telefonu kullanılarak sahtekarlık dolu mesajlar atılmaktadır. Buna itimat etmeyiniz, inanmayınız.Ne ismimi nede özel numaramı bu tür sahte faaliyetlerde kullandırmam” paylaşımını yaptı.

İsmini kullanarak mesaj gönderenler hakkında suç duyurusunu yapacağını belirten Keskin,“Ben cumhurbaşkanı adayı ile ilgili düşüncemi buradan ve PM’de ifade ettim. Lütfen inanmayınız. Bu tür ucuz numaralara başvuranların gerçek niyetlerini de elbet ortaya dökeceğim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı