REKLAMI GEÇ

KILIÇDAROĞLU DENİZLİLİ ÖĞRENCİYİ UÇURDU

KILIÇDAROĞLU DENİZLİLİ ÖĞRENCİYİ UÇURDU

Batum’da CHP Lideri Kılıçdaroğlu’ndan, oy kullanabilmesi için kendisini memleketi Denizli’ye götürmesini isteyen üniversite öğrencisi Süleyman Akarçay, Kılıçdaroğlu ile birlikte Denizli’ye geldi. Akarçay, oyunu CHP’ye vereceğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 10 Haziran 2011 Cuma, 15:58

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Artvin’in Hopa ilçesinde gerçekleştireceği program için özel uçakla Gürcistan’ın Batum kentine gitmişti. Batum Havalimanı’nda, kentteki ve Artvin’den gelen partililer tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, bir süre tarihi ve turistik yerleri gezmiş, kalacağı otele gitmeden önce Batum Su Parkı’nda yürüyüş yapmıştı. Kılıçdaroğlu, parkta, Batum’da üniversitede okuyan Ceren Cebeci ve beraberindeki okul arkadaşı Süleyman Akarçay ile sohbet etmişti. Akarçay’ın Denizlili olduğunu, Denizli’ye giderek oy kullanmak istediğini söylemesi üzerine, Kılıçdaroğlu, Batum’a geldiği özel uçağın pilotlarıyla görüştükten sonra, Süleyman Akarçay’ı uçakla Denizli’ye götürmeye söz vermişti.

Kılıçdaroğlu, sözünü tutu ve üniversite öğrencisi Süleyman Akarçay’ı özel uçağı ile oy kullanacağı memleketi Denizli’ye getirdi. Özel uçak ile Çardak Havaalanı’na inen Kılıçdaroğlu, Akarçay ile vedalaştıktan sonra, helikopter ile miting yapacağı alana gitti.

Denizli’ye Kemal Kılıçdaoğlu ile birlikte gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Akarçay, Kılıçdaroğlu ile seçimler ve okuldan konuştuklarını söyledi. İlk defa helikoptere bindiğini, heyecanını ise Kemal Kılıçdaroğlu sayesinde yendiğini ifaden eden Akarçay, ailesinin Tavas’ta
Bulunduğu, oyunu da Tavas’ta kullanacağını dile getirdi. Akarçay, “Sayın Kılıçdaroğlu, Denizli’de oy kullanmam gerektiğini söyleyince, beni Denizli’ye götürebileceğini söyledi. Ben de çok sevindim ve bugün Kılıçdaroğlu ile birlikte geldik. İlk defa helikoptere ve uçağa bindim ve bu da Kılıçdaroğlu ile birlikte oldu. Çok mutluyum ve sevinçliyim” dedi.

12 Haziran seçimlerinde CHP’ye oy vereceğini belirten Akarçay, daha sonra partililerin arabasıyla, miting alanına gitti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı