REKLAMI GEÇ

KILIÇDAROĞLU’DAN DENİZLİ’YE İKİ ÖNEMLİ MESAJ

KILIÇDAROĞLU’DAN DENİZLİ’YE İKİ ÖNEMLİ MESAJ

Kılıçdaroğlu, Denizlililere iki kritik mesaj verdi. Denizli’nin AKP iktidarına referandumda verdiği tepkinin daha sertini seçimlerde vereceğini umduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, parti tabanındaki ön seçim beklentilerine de yanıt getirdi.

/ DENİZLİHABER / 24 Ocak 2011 Pazartesi, 17:22

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli programının toplumun tüm kesimleriyle kucaklaşma açısından olumlu geçtiğini ve iyi izlenimlerle ayrıldığı mesajını verdi.

KENTTEN AYRILIRKEN AÇIKLADI
Çardak Havaalanı’ndan ayrılırken, CHP kurmaylarına Denizli gezisinin yararlı ve verimli geçtiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, şu mesajı iletti: ”Denizli sekiz yıllık AKP iktidarında büyük kan kaybetti ve buna ilk tepkisini referandumda verdi. Bundan daha sert bir tepkiyi, seçimlerde vereceğine inanıyorum. Bu gezimde Denizli’yi referandum döneminden daha canlı ve dinamik buldum. Sanayici, iş adamı, çiftçi, üretici, tüccar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle yaşanan sorunları görüşme fırsatı bulduk. Onlar sıkıntılarını ve önerilerini, biz de bu sorunların çözümüne yönelik görüşlerimizi dile getirdik. Denizli’de toplumun her kesimiyle kucaklaştık. Parti olarak Denizli’ye ayrı bir önem veriyoruz. Bu nedenle çok iyi izlenimlerle Denizli’den ayılıyorum”

ÖN SEÇİM YOK GİBİ
Kılıçdaroğlu Denizli gezisi boyunca sürekli olarak üyelerinin “Ön seçim yapacak mısınız?” sorusu ile karşılaştı. Bu soruya 40 ilde ön seçim yapılma ihtimalinin olduğu yanıtını veren CHP Genel Başkanı bu illerin arasında Denizli olup olmadığını söylemedi. Denizli Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde de benzer bir soru ile karşılaşan Kılıçdaroğlu , “Ön seçim yapmayı tabi ki istiyoruz. Ancak ismini vermeyeyim, X kentinde bir deneme yaptık. İlk dört sıraya aynı ilçeden delegeler yerleşti. Şimdi bu sonuca göre ön seçimin gerçekten sağlıklı olduğunu söyleyebilir misiniz?. Biz bunun yerine eğilim yoklaması ve kamuoyu araştırmasını tercih ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı