REKLAMI GEÇ

Kılıçdaroğlu’na ‘Güvercin’li havlu

Kılıçdaroğlu’na ‘Güvercin’li havlu

CHP Denizli Merkez İlçe örgütü, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu için özel nakışla ‘’Güvercin’’ desenin işlendiği 3 takım havlu setiyle 34.kurultayda ‘’Özgürlük ve barış’’ mesajı verecek.

/ DENİZLİHABER / 14 Temmuz 2012 Cumartesi, 14:04

CHP Denizli Merkez İlçe örgütü, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu için özel nakışla ‘’Güvercin’’ desenin işlendiği 3 takım havlu setiyle 34.kurultayda ‘’Özgürlük ve barış’’ mesajı verecek. CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, AKP iktidarında özgürlüklerin prangaya vurulduğunu ve barış ortamının bozulduğunu savunarak, ‘’ Güvercin, özgürlük ve barışın simgesidir. Partimizin de temel misyonudur. Genel Başkanımıza sunacağımız bu hediye ile topluma da bir mesaj vermek istedik’’ dedi.

Halkın seçtiği milletvekillerinin ‘’halkın iradesi’’ ne rağmen, demir parmaklıklarının arkasında özgürlüğe kavuşmalarını beklediğini ifade eden Yurtseven, toplumun yandaş-vatandaş olarak ikiye bölündüğünü ve ekonomik ve sosyal yönden barış iklimin bozulduğunu ileri sürerek “Ülkemiz AKP iktidarında özgürlüğe ve barışa hasret kaldı.Cennet vatanımızda bize cehennemi yaşatan bir siyasi bir anlayışla karşı karşıyayız.CHP’nin 34.kurultayı, muhalefette yapacağımız son kongremiz olacaktır.Bu yüzden Genel Başkanımıza böyle bir jestte bulunarak özgürlük ve barışı ön plana çıkardık” dedi. CHP liderine hediye edilecek havlulara işlenen güvercin resmi için Muharrem Güven ve Atilla Küçük’ün sahipliğini yaptığı Sertay Tekstil’in desinatörlere özel desen hazırlattığı bildirildi.

Yorumlar

Cem Teber   -  Bağlantı 16 Temmuz 2012, 10:20

Yıllardır Denizli’de gördüğümüz havluları yeni diye lanse etmeniz çok yanlış.Haberlerinize inanmamaya başladık.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı