REKLAMI GEÇ

KILIÇDAROĞLU’NUN 80. DURAĞI DENİZLİ

KILIÇDAROĞLU’NUN 80. DURAĞI DENİZLİ

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Nisan’da başladığı seçim mitinglerinde bugüne kadar 79 il ve 200’ün üzerinde ilçe ile beldeye gitti. Kılıçdaroğlu yarın Denizli’de olacak. Cuma günü ise Sivas’a giderek 81 ili tamamlayacak.

/ DENİZLİHABER / 9 Haziran 2011 Perşembe, 15:57

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Nisan’da Samsun’dan başladığı Seçim mitinglerinde bugüne kadar 79 il ve 200’ün üzerinde ilçe ile beldeye gitti. Seçim çalışmalarına 24 Nisan’da Samsun’da başlayan Kılıçdaroğlu, seçim çalışmalarını bugün de İstanbul ve Antalya’da sürdürdü. Kılıçdaroğlu daha sonra Antalya’da miting düzenledi. Yarın 14. 00’da Denizli’de, akşam 18. 00’da ise Ankara’da miting düzenleyecek olan Kılıçdaroğlu, son gün ise Sivas mitingi ve İzmir ilçe gezileri ile Seçim çalışmasını tamamlayacak. Kılıçdaroğlu, Sivas’ta yapacağı miting ile 81 ilin tamamına gitmiş olacak.
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Himmet Yavaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Denizli’de yapacağı mitinge tüm Denizlilerin davetli olduğunu belirterek, “Halkın iktidarı ile Yarın Özay Gönlüm Meydanı’nda saat 14.00’te buluşuyoruz” dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Denizli’ye verdiği önemi, kampanyanın son büyük mitingini Denizli’de yaparak gösterdiğini belirten Yavaş, “Yolsuzlukların, yoksullukların hesabını sormaya geliyor. AKP ve onun yerel uzantılarının bunaltan baskılarına karşı Denizli’ye geliyor. Umudu gerçekleştirmeye geliyor. Yarın saat 14.00’te Özay Gönlüm Meydanı’nda halkımızla kucaklaşmaya geliyor. Orada bindirilmiş kıtalar olmayacak, devlet ve belediye olanaklarıyla ve vaatlerle, çevre il ve ilçelerden taşınan kuru kalabalık olmayacak. Orada sadece halk olacak. Kendi isteğiyle ve kendi imkanlarıyla gelen yüreği yananlar, işsizliğin ve yoksulluğun pençesinde kıvrananlar, kadınlar, gençler, işçiler, köylüler ve emekçiler olacak. Cuma günü miting alanında bayram coşkusu ve halkın iktidarını kurmanın sevincini birlikte yaşayacağız. Tüm halkımızı Özay Gönlüm Meydanı’nda, Kılıçdaoğlu’yla, halkın başbakanıyla kucaklaşmaya davet ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı