REKLAMI GEÇ

Kılınç, il yönetiminde

Kılınç, il yönetiminde

CHP’nin renkli isimlerinden Hakan Kılınç, uzun ve mecburi bir aranın ardından, aktif siyaset arenasına geri döndü. Kılınç, CHP’de il yöneticiliği görevine geldi.

/ DENİZLİHABER / 5 Ocak 2009 Pazartesi, 01:00

Cumhuriyet Halk Partisi’nde İl Sekreteri Halil Özonuk’un görevinden istifa ederek, daha önce bir dönem belediye başkanlığı yaptığı Acıpayam’ın Yassıhöyük Beldesi’nde aday adayı olması, il yönetimindeki Ali Kavak muhaliflerinin sayısını bir tane daha artırdı.

Özonuk’tan boşalan göreve, yedek listenin ilk sırasında bulunan Hüseyin Ulubeli’nin atanması gerekiyordu. Ne var ki Ulubeli, Belediye Meclis üyesi aday adayı olduğu için listede ikinci yedek olan Hakan Kılınç il yönetimine alındı.

Daha önce Cumhuriyet Halk Partisi’nde 2 dönem Merkez İlçe Başkanlığı yapan Kılınç, ikinci dönemini tamamlayamadan görevden alınmıştı. Son il kongresinde, Ali Kavak’ın karşısındaki listeden seçime giren Kılınç, çarşaf liste ile yapılan oylama sonucunda, yedek listenin ikinci sırasında yer bulabilmişti.

CHP’nin renkli ismi, uzun bir ara verdiği aktif siyasete geri dönüyor. Parti içinde yaşadığı polemiklerle ve icraatlarıyla adından sıkça söz ettiren Kılınç’ın, ilk kez görev yapacağı il yönetiminde nasıl bir tavır alacağı merakla bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı