REKLAMI GEÇ

Koltuktan indirmek sizin elinizde

Koltuktan indirmek sizin elinizde

Dokuzkavaklar’daki seçim bürosunun açılışında mahalle sakinlerine hitap eden CHP Denizli Belediye Başkan Adayı Mimar Hüsamettin Ataman, “Belediye Başkanı Zeybekci, gökten zembille inmedi. Onu o koltuktan indirmek, sizlerin elinde. İktidar yolunda bize desteğiniz gerekiyor” dedi.

/ DENİZLİHABER / 9 Şubat 2009 Pazartesi, 01:00

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Belediye Başkan Adayı Mimar Hüsamettin Ataman, ikinci seçim bürosunu Dokuzkavaklar Mahallesi’nde açtı. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği miting havasında geçen açılışa, CHP İl Başkanı Ali Kavak ve parti yöneticileri de katıldı. Ataman’ın açılış alanına gelişi sırasında adeta bir sevgi seli yaşandı. Mahalle sakinleriyle tek tek ilgilenen Başkan Adayı Ataman’a, Denizli Belediye Meclis Üyesi Adayları da eşlik etti.

‘İşsizlik artıyor’

Açılış töreninde bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Ali Kavak, AKP’li Denizli Belediyesi’nin baskıcı uygulamalarına karşı en güzel cevabı, Denizli halkının vereceğini söyledi. Kentteki işsizlik oranının git gide yükseldiğini söyleyen Kavak, “Denizli’de işçi eliyle yapılmış olan fabrikalar, kurulmuş olan bu tesisler, AKP eliyle uygulanan ekonomi politikaları sonucunda tek tek kapanmaya başladı. Ardından işsizlik, açlık ve umutsuzluktan başka bir şey kalmadı. Tüm bunlar, 29 Mart’ta sona erecek” diye konuştu.

‘Zeybekçi gökten zembille inmedi’

Kavak’ın ardından mahalle sakinlerine hitap eden CHP Belediye Başkan Adayı Mimar Hüsamettin Ataman, konuşmasına seçim bürosunun açılışına gelen mahalle sakinlerine teşekkür ederek başladı. Denizli’de elde edilen paranın, Denizli dışına aktarıldığını söyleyen Başkan Adayı Ataman, sosyal demokrat düzenle yönetilecek olan gelecekteki Denizli Belediyesi’nde, tüm sorunlara halkla birlikte çözüm getirileceğini dile getirdi. Mahalle sakinlerinin desteğini isteyen Ataman, “Son yıllarda ülkemizin ve Denizli’nin üzerine çöken derebeylik sistemi, 29 Mart seçimleriyle birlikte son bulacak. El ele vererek Denizli’yi daha yaşanabilir bir kent haline getirmek sizlerin elinde. Nihat Zeybekci, gökten zembille inmedi. Onu o koltuğa Denizli halkı getirdi, yani sizler getirdiniz. Onu o koltuktan indirmek de yine sizlerin elinde. İktidar yolunda bize desteğiniz gerekiyor. Bu seçim büromuz sizin eviniz olsun, rahatlıkla girin. Gelecek iktidarımızda belediye binasına da evinizmiş gibi rahatlıkla gireceksiniz. Hayırlı olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı