REKLAMI GEÇ

“Kongre öncesi çirkin senaryolar yazılıyor”

“Kongre öncesi çirkin senaryolar yazılıyor”

CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal, 27 Aralık’ta yapılacak CHP Merkez İlçe Kongresi öncesi CHP’ye yakışmayan bir politika izlendiği söyledi.

/ DENİZLİHABER / 19 Aralık 2009 Cumartesi, 17:04

CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal, “27 Aralık tarihinde yapılacak kongre öncesi ne yazık ki CHP’ye yakışmayan bir politika izlenmektedir. Geçtiğimiz hafta içinde yerel bir gazetede, parti büyüğümüz Sayın Adnan Keskin ile beni karşı karşıya getirmeyi amaçlayan asılsız bir haber yayınlanmıştır. Aynı gazetenin ertesi günü yayınlanan sayısında, bu haberin gerçek dışı olduğunu tescilleyen benim tekzibim yer almıştır. Bu düzeltme bile ne yazık ki benim aday olmadığımı içeren bir başlıkla çıkmıştır” dedi.

Bartal, tüm bu gelişmelerin, kongre öncesi izlenen çirkin bir senaryonun ürünü olduğunu belirterek, “Çünkü bazıları, söz konusu haber üzerinden delegelerimizin kafasını bulandırmaya ve yanıltmaya çalışmaktadır. Bu çirkin siyaset anlayışıdır. CHP delegeleri gerçekleri bilen, iftira politikasına prim vermeyen bir kültüre sahiptir. Bu gibi senaryoların peşinde koşanlara en güzel yanıtı kongrede vereceklerine olan inancım tamdır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı