REKLAMI GEÇ

Kriz, her geçen gün büyüyor

Kriz, her geçen gün büyüyor

CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal, ekonomik krizin her geçen gün büyüyerek devam ettiğini belirterek, “Artık kafamızı kuma gömmekten vazgeçmeliyiz. Çekilen ekonomik sıkıntıyı kimse görmezden gelmemeli” dedi.

/ DENİZLİHABER / 22 Ekim 2008 Çarşamba, 00:00

CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal, bir zamanların ‘Anadolu Kaplanı’ unvanı ile anılan ve gazetelerin ekonomi sayfalarında kendine yer bulan tekstilin başkenti Denizli’nin, şimdilerde kapanan fabrikalarla, işsiz kalan binlerce insanla gazetelerde yer alır hale geldiğini belirterek, “Yaşanan krizi ve çekilen ekonomik sıkıntıyı hiç kimse görmezden gelemez. Artık kafamızı kuma gömmekten vazgeçmeliyiz” dedi.< ?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

Bartal, “Yıllarca Denizli’ye akın eden iktidar partisinin bakanları ve kenti ziyaret eden başbakanın her ziyaretinden sonra, ilin sorunları katlanarak arttı. En sonunda da Denizli’nin köklü firmaları da fabrikalarının kapılarına kilit vurmaya başladı. Kapanan fabrikalarda çalışan, ailesini geçindiren 2 bin tekstil işçisi bu hafta işsiz kaldı” diye konuştu.

‘Konuşup konuşup gidiyorlar’
Denizli’ye gelen başbakan ve bakanların, konuşup konuşup gitmekten başka bir iş yapmadıklarını belirten Bartal, “Kentin hiçbir sorunu çözüme kavuşturulamıyor. Gelen bakanlar, ‘Denizli’nin sorunlarını çözmeye geldik’ diyor, ancak kentin sorunlarını anlatmak isteyen milletvekilimize söz vermiyor. Madem ki sorunları bu kadar iyi biliyorlar, Denizli’ye neyi dinlemeye gelmiş. Yıllarca bu kente ‘Dinlemeye geldik’ diyenler, konuşup konuşup gitti. Onlar konuştukça Denizli’nin sorunları arttı.  Artık kafamızı kuma gömmekten vazgeçmeliyiz sanayicisiyle işçisiyle siyasetçileriyle bu gidişe dur demek zorundayız. Kendimizi kandırmayalım kriz her gün büyüyerek geliyor. Bize bir şey olmaz edebiyatıyla ülke yönetilmez. Ciddi devlet adamı gerçeklere karşı önlem alır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı