REKLAMI GEÇ

“Küskünleri partiye kazandıracağız”

“Küskünleri partiye kazandıracağız”

CHP Denizli Merkez İlçe başkanlığı görevine, delegelerin oylarıyla yeniden getirilen Osman Bartal, “Merkez İlçe olarak hedefimiz, gençlerin partiye kazandırılması, küskün parti büyüklerimizin tekrar partimizle barıştırılmasıdır” dedi.

/ DENİZLİHABER / 18 Ocak 2008 Cuma, 01:00

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi tarafından görevinden alınan CHP Denizli Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal, geçtiğimiz hafta sonu yapılan genel kurulda tekrar merkez ilçe başkanı seçilmişti. 5 ay koltuğundan ayrı kaldıktan sonra delegelerin oylarıyla yeniden göreve getirilen Osman Bartal, parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile yeni yönetim kurulu üyelerini tanıttı. CHP Denizli Merkez İlçe Kongresi’nin başarıyla ve CHP’nin adına yakışır bir biçimde yapıldığını anlatan Bartal, “Bize yakışır bir biçimde başarı ve yoğun katılımla kongremizi gerçekleştirdik. Yeni yönetimimiz burada. Merkez İlçe olarak hedefimiz, gençlerin partiye kazandırılması, küskün parti büyüklerimizin tekrar partimizle barıştırılmasıdır. Önümüzdeki yerel seçimler bizler için çok önemlidir. Ülkemizi AKP zulmünden kurtarmalıyız. Bunun için seçilebilecek deneyimli, bilgili belediye başkanı adayları bulacağız. Mahalle temsilcilerimizi gözden geçireceğiz. Seçmen listelerini tek tek kontrol edeceğiz” dedi.

‘Görevden alınmak için seçilmedim’

Toplantının soru-cevap bölümünde bir gazetecinin ‘Genel merkez tarafından tekrar görevden alınması halinde ne yapacağı’ sorusu üzerine Merkez İlçe Başkanı Bartal, “Ben görevden alındıktan sonra partime küsmedim. Çalıştım, kendimi delegelerimize anlattım. Başkanlık görevine aday oldum, onların oyları ile yeniden seçildim. Görevden alınmak için seçilmedim. Partim, ilim ve ülkem için çalışmak ve başarılı olmak için seçildim” cevabını verdi. Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal’ın toplantısına, İl Başkanı Ümit Dizdaroğlu, merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ve kalabalık bir partili topluluğu da katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı