REKLAMI GEÇ

Mevcut yönetimin değişmesi şart

Mevcut yönetimin değişmesi şart

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Belediye Başkan Adayı Mimar Hüsamettin Ataman halkla birlikte yerel iktidara koştuklarını belirterek, “Vatandaşlarımız hangi siyasi partiye ve siyasi görüşe sahip olursa olsun artık belediye yönetiminin değişmesi lazım” dedi.

/ DENİZLİHABER / 16 Mart 2009 Pazartesi, 01:00

29 Mart seçimlerinden sonra halkın Denizli Belediyesi kendi evi gibi görebilmesi için CHP’de bütünleşmesini isteyen CHP Denizli Belediye Başkan Adayı Mimar Hüsamettin Ataman, Denizli’de yaşayan tüm kesimlerin oylarına talip olduklarını belirtti. Hüsamettin Ataman, Merkezefendi Mahallesi’nde düzenlenen ve 500 kişinin katıldığı çadır toplantısında konuştu. Çadır dışına taşan kalabalığın coşkusu karşısında moral bulan Ataman “Belediyede halk iktidarını kurmaya geliyoruz” dedi.

CHP Denizli Belediye Başkan Adayı Mimar Hüsamettin Ataman seçim çalışmalarını Sümer Mahallesi, üçüncü Sanayi Sitesi ve Deliktaş Mahallesi’nde esnaflarla görüşerek sürdürdü.

Çağdaş ve aydınlık Denizli’ye giden yolda, halkla el ele gönül gönüle yerel iktidara yürüdüklerini dile getiren Ataman, yeni belediye yönetiminde halka tepeden bakan ve hor gören anlayışın yıkılacağını söyledi. Hüsamettin Ataman, belediyenin halkın sorunlarını dinlediği ölçüde ve kapılarını halka açtığı derecede başarılı olabileceğini ifade ederek şöyle dedi: “Halkın gücü ve desteği çok önemli. Denizli’nin sorunlarının çözümü ancak böyle çözülebilir. Halka değer veren ve halkı baş tacı yapan belediye yönetimi, ancak CHP iktidarıyla mümkün olabilir. Belediye kentte yaşayan 500 bin insanıyla bir bütün oldukça, sapasağlam durdukça, inanın çözülemeyecek hiçbir sorun kalmayacaktır.”

CHP Belediye Başkan Adayı Ataman ziyaretleri sırasında Sümer ve Deliktaş Mahallesi’nde iki düğün ile bir mevlit yemeğine katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Hüsamettin Ataman, “Göreve geldikten sonra halkımızın iyi gününde de kötü gününde de yanında olacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı