REKLAMI GEÇ

“Okullar yıkılsın, altına otopark yapılsın”

“Okullar yıkılsın, altına otopark yapılsın”

Denizli Belediye Meclisi’nin aldığı kararla kentteki otopark sorununu çözmek için 9 ayrı bölgeye katlı otopark yapma kararı alındı. İstimlak çalışmaları sürerken Cumhuriyet Halk Partisi’nin Denizli belediye meclis üyeleri Milli Eğitim Müdürlüğü önünde yaptıkları basın açıklamasıyla otopark sorununa yeni bir öneri getirdi.

/ DENİZLİHABER / 1 Mart 2012 Perşembe, 14:43

Denizli Belediyesi, kentteki otopark sorununu çözmek için iki ay önce 9 ayrı bölgeye katlı otopark yapma kararı aldı. Otopark yapılacak bölgelerde istimlak çalışmaları devam ederken, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Denizli belediye meclis üyeleri Milli Eğitim Müdürlüğü önünde basın açıklaması yaptı, CHP’nin otopark sorununun çözümüyle ilgili ürettiği projeleri açıkladı. CHP’li meclis üyelerinin basın açıklamasına partililer de destek verdi.

Grup Başkanı Teoman Sancar, “Otopark yapacağım diye insanların ev, arsa ve iş yerleri istimlak edilmek isteniyor. İnsanları mağdur etmemek lazım. Bu konuda bizim projemiz var. Belediye bize kulak vermeli ve bizim projemizi değerlendirmelidir. Kent merkezinde çok sayıda yorgun yapı stoğu ilköğretim okulu var. Belediye bu okulları yıkıp, altına katlı otopark, üstüne de okul yapmalıdır. Böylece hem otopark sorunu çözülmüş olur hem de okullarımız yenilenmiş olur. Malum, Denizli birinci derecede deprem kuşağında yer alıyor. Sağlam okulların yapılması çok önemli. Projemiz dikkate alınmalıdır. Proje uygulanırsa istimlak edilecek olan alanların iki katı kadar yer kazanılacak, belediyenin kasasından çıkacak milyarlık istimlak bedelleri de okul ve otopark yapımında kullanılacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı