REKLAMI GEÇ

Özel, CHP Merkezefendi’ye başkan adayı

Özel, CHP Merkezefendi’ye başkan adayı

CHP’de kongre yarışı başlıyor. Merkezefendi’de ilçe kongresinin tarihi 6 Aralık olarak belirlenirken, Levent Özel başkan adayı olduğunu açıkladı. Özel, partide güç birliğini oluşturup, yaratılacak yepyeni bir sinerjiyle 2019 iktidar hedefine ulaşmak amacıyla yola çıktığını belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Kasım 2015 Çarşamba, 15:57

CHP’de delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından ilçe kongreleri takvimi de netleşmeye başladı. Merkezefendi İlçe Kongresi’nin tarihi 6 Aralık olarak açıklanırken, kamuoyuna başkan adaylığını duyuran ilk isim Levent Özel oldu.

Özel, yaptığı açıklamada, 2019’daki yerel seçimde Merkezefendi Belediye Başkanlığını CHP’ye kazandırmanın en büyük projesi olduğunu, örgüt tecrübesiyle CHP’yi başarıya taşıyacak projeleri hayata geçireceğini söyledi.

“Yepyeni bir sinerji ve özlenen örgüt yapısını oluşturmak amacıyla bir seferberlik başlatacağız. Hedefleri olan dinamik, kararlı ve başarıya odaklı bir yönetim kadrosu iş başına gelecek” diyen Özel, şunları kaydetti:

“Şimdiden üç seçimin yapılacağı 2019 yılına odaklanmamız şart. Başarı için ‘biz’ anlayışını parola yaparak yönetimi, delegesi, meclis üyesi, mahalle yönetimi, üyelerimiz ve partimize gönül verenlerle birlikte hedefe kenetlenmeliyiz. Bunun için kavgacı değil uzlaşmacı, ayrıştırıcı değil birleştirici bir anlayışa ihtiyacımız var. Bu partideki herkes delege ve kongrelerdeki görüşü ne olursa olsun bizim yoldaşımız, iktidar kavgasında ise omuz omuza mücadele edeceğimiz kardeşimizdir. Muhalefette kalmak kaderimiz değildir. İktidar olmak en büyük hedefimiz ve projemizdir. “

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı