REKLAMI GEÇ

Sancar mazbatasını aldı

Sancar mazbatasını aldı

Pazar günü yapılan CHP İl kongresinde 319 delegenin oyunu alarak il başkanı seçilen Teoman Sancar, İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı. Görevine resmen başlayan Sancar, “Bu ulvi görevimiz partimize milletimize ve Denizli’mize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Aralık 2015 Çarşamba, 18:12

Pazar günü gerçekleştirilen CHP İl Kongresi’nde mevcut başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu ile yarışan Teoman Sancar, oy kullanan 578 delegenin 319’unun desteği ile CHP’nin yeni il başkanı seçilmişti. Rakibi Çavuşoğlu ise 254 oyda kalmıştı.

Kongre sürecinin tamamlanmasının ardından İl Seçim Kurulu’na Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demir, Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte giden Teoman Sancar, mazbatasını İl Seçim Kurulu Müdürü Faruk Kanber’den aldı, resmen CHP Denizli il Başkanı oldu.

Mazbatasını almasının ardından sosyal paylaşım hesabından mesaj yayınlayan Sancar, “Bugün yönetim kurulumuz ile birlikte partimizin il başkanlığı mazbatamızı İl Seçim Kurulu’ndan aldık. Bu ulvi görevimiz partimize milletimize ve Denizli’mize hayırlı uğurlu olsun” dedi, mutluluğunu paylaştı.

denizli-chp-teoman-sancar-mazbatasini-aldi-ic

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı