REKLAMI GEÇ

Sancar’dan Zolan’a son cevap

Sancar’dan Zolan’a son cevap

CHP Meclis Grubu adına, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Zolan’a son cevap, CHP Grup Sözcüsü Haşim Teoman Sancar’dan geldi.

/ DENİZLİHABER / 21 Ocak 2010 Perşembe, 18:03

Denizli Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Teoman Sancar ile Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zolan arasındaki polemik sürüyor. Sancar’ın, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’yi, şov yapmakla suçlayan açıklamasının ardından, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zolan da açıklama yapmış ve “Gençlere verdiğimiz bursları iptal ettirten bir zihniyetin gençlerle ilgili yapılan projelerde söz söyleme hakkı yoktur” demişti.

Zolan’ın bu açıklamasına, CHP Meclis Grubu Sözcüsü Teoman Sancar cevap verdi.

Sancar, “Sayın Zolan, önce neyi sorduğumuzu anlamalı sonra cevaplamalıdır. Sayın Zolan bize cevap verememiştir. Öğrenci burslarını ortaya atarak, demagoji yapmak gerçekleri saptırmaktır. O konuda da onunla sabaha kadar tartışır işin doğrusunu kendisine anlatırız, hiç sıkıntımız olmaz! Çünkü öğrenci bursları iptal edilmemiş sadece öğrenci burslarını, bu işin asli sorumlusu olan Kredi Yurtlar Kurumu’nun vermesinin daha doğru olduğu kararlaştırılmıştır. İşi saptırmaya hiç gerek yoktur, bu konunun da söylediklerimizle hiçbir ilgisi yoktur” dedi.

Sancar, “Seçimlere 1 sene kala, okul okul gezip, Belediyemizin paralarıyla promosyon hediyeler dağıtarak, vaatler vererek yapılan proje hangi Gençlik Projesidir anlamak mümkün değildir. Sayın Zeybekci bu projeyi bizlerin davet edilmediği,19 AKP’li meclis üyesi ile belediye başkan yardımcıları ve daire müdürleriyle yaptıkları Antalya kampında kararlaştırdı galiba! Biz iş yapıyoruz derken; vatandaşa çektirdiği alt yapı çilesini kastediyorsa, daha üç gün önce indirdiği Su abonelerine yeniden yaptığı yüksek zamları kastediyorsa o zaman doğrudur, kendilerince iş yapıyorlardır ama kimin memnun olduğunu da Allah bilir?” dedi.

Sancar, “Belediye başkanı seçildiğinden bu yana yapılan 50 ye yakın meclis toplantısına 3 ya da 4 kez katılıp bir daha yüzünü görmediğimiz Başkanın, meclis toplantısına katılmadığını söylemenin, katılmasını istemenin hangi tarafı etik ya da ahlaki değildir, Sayın Zolan bize onu söylesin? Belediye Başkanı, kurum amiri gibi okul okul gezme ve oralarda siyasi şov yapma hakkına sahip değildir, bunu sadece CHP’liler değil vatandaşlarda ifade etmektedir! Eğer gençlerimize, çocuklarımıza hakikaten hizmet edecekseniz gittiğiniz okullarda çocuğa hediye vereceğinize, babalarına iş verin de o formayı çocuğuna babası alsın Sayın Başkan, siz değil! İşte o zaman Cumhuriyet Halk Partisi’ni yanınızda görme şansınız olur” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı