REKLAMI GEÇ

Sedat Demirci güven tazeledi

Sedat Demirci güven tazeledi

CHP Merkezefendi İlçe Kongresi tamamlandı. Mevcut Başkan Sedat Demirci ile Levent Özel’in yarıştığı seçimin galibi Demirci oldu. Demirci, kullanılan 362 oyun 203’ünü aldı. Rakibi Levent Özel ise 159 oyda kaldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Aralık 2015 Pazar, 18:17

CHP Merkezefendi İlçe Kongresi tamamlandı. Blok liste ile gidilen ve iki adayın yarıştığı seçim oldukça çekişmeli geçti. 399 kayıtlı delegenin 362’sinin sandık başına gittiği seçimlerde sandıklar 17.00’de kapandı. Oy tasnif ve sayım işleminin kısa sürdüğü seçimlerin galibi Sedat Demirci oldu. Mevcut Başkan Demirci kullanılan 362 oyun 203’ünü almayı başardı. Rakibi Levent Özel ise 159 oyda kaldı. 2 oy ise geçersiz sayıldı.

KONGRELERDEN PARTİMİZ GÜÇLENEREK ÇIKTI
Seçim sonuçlarını değerlendiren CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, bu yarışın kaybedeni olmadığını belirterek, CHP’nin kazandığını söyledi. Bundan sonraki hedeflerinin CHP’yi önce Denizli, sonra da Türkiye genelinde yükseltmek olduğunu belirten Demirci, tüm teşkilatların, tüm partililerin el birliği yaparak, iktidar için çalışması gerektiğini vurguladı.

denizli-chp-merkezefendi-demirci-İC

İŞTE YENİ YÖNETİM
Sedat Demirci başkanlığında oluşan Merkezefendi İlçe Örgütü yöne yönetimi, Zeki Altıntaş, Yeliz Aybatak, Melek Boyacı Tetin, Özgür Bozkaya, Ahmet Çon, Özcan Çelik, Ayberk Çokak, Kemal Çolak, Mahinur Dingil, Özlem Doğan Bıyıklı, Zeynep Erdal, Neriman Irmak Ersoy, Nesrin Gülel, Nuri Sertkaya, Hakan Türkdoğan ile Gülfizar Yörükdoğru’dan oluştu. 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı