REKLAMI GEÇ

Şeniz Süzek Doğan, aday adaylığı başvurusunu yaptı

Şeniz Süzek Doğan, aday adaylığı başvurusunu yaptı

Yerel seçimler öncesindeki aday adaylığı hareketliliği sürüyor. CHP’den Merkezefendi Belediye Başkan Aday Adaylığı için yola çıkanlar arasına Şeniz Süzek Doğan da katıldı. “Merkezefendi’ye kadın eli değecek” sloganıyla yola çıkan Doğan, aday adaylığı başvuru evraklarını Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker’e teslim etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ekim 2018 Cuma, 18:13

Yerel seçimler öncesinde CHP’de aday adaylığı hareketliliği sürüyor. Belediye başkan adaylığı yarışına giren isimler tek tek başvurularını yapıyor. CHP Merkezefendi’de aday adaylığı başvurusu yapanlar arasına Şeniz Süzek Doğan da katıldı.

2014 yılında yapılan seçimlerde Merkezefendi Belediye Meclis üyesi olan, aynı zamanda Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği de yapan Şeniz Sürez Doğan, Merkezefendi Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuru evraklarını CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker’e teslim etti.

Eşi ve oğlu ile birlikte gelerek başvurusunu yapan Şeniz Süzek Doğan, adaylığına ilişkin kısa bir değerlendirme yaptı.

Merkezefendi’de sosyal belediyecilik anlayışını hakim kılacaklarını belirten Doğan, “CHP’de gençlik kollarından bu yana parti içinde çeşitli görevlerde bulundum. Büyükşehir ve Merkezefendi Belediyesi meclis üyeliği sürecinde elde edindiğim tecrübelerle yola çıktım” dedi.

Yorumlar

ibram   -  Bağlantı 19 Ekim 2018, 19:47

hayırlı olsun inşallah kadın eli deger Pamukkale ilcesinede isteriz

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı