REKLAMI GEÇ

SÖZLERİNİN GEREĞİNİ YERİNE GETİRDİLER

SÖZLERİNİN GEREĞİNİ YERİNE GETİRDİLER

CHP’de adaylık açıklamalarında ‘bütünleşme’ mesajı veren Osman Bartal ve Arif Balkanay aynı kokteylde delegelerle bir araya geldi.

/ DENİZLİHABER / 26 Aralık 2009 Cumartesi, 13:24

Cumhuriyet Halk Partisi’nde özlenen tablo Merkez İlçe Başkan Adayı Arif Balkanay’ın delegelere verdiği kokteylde gerçekleşti. Birkaç gün önce adaylıklarını açıklayan ikili, partililere yaptıkları konuşmalarında ‘parti içi birliktelik’ ve ‘bütünlük’ mesajları vermişti. İşte iki adayın aynı kokteylde bir araya gelmesi verdikleri mesaja ne denli bağlı olduklarının da göstergesi oldu, tüm CHP’lileri sevindirdi.
Arif Balkanay, rakibi Osman Bartal’ı ve kulislerde ona destek oldukları söylenen milletvekili Ali Rıza Ertemur’u ile İl Başkanı Zafer Gönenç’i kokteyle davet etti. Grant Otel Keskin’deki kokteyle milletvekili ve il başkanı da geldi, partide tam bir bütünlük havası oluştu. Ayrım yapılmadan herkese yapılan davette yoğun bir kalabalık dikkat çekti. Kokteylin yapıldığı salon hıncı hınç doldu, otelin lobisi ve dış kapısının önü de yoğun bir kalabalığa sahne oldu.
CHP’nin bütün ağır isimleri bu kokteylde boy gösterdi. Bayındırlık ve İskan eski bakanı CHP eski Genel Sekreteri Adnan Keskin, Denizli Belediye eski Başkanı Ali Marım, partili eski yeni belediye başkanları, il başkanları, il ve merkez ilçe yöneticileri etkinliğe katıldılar.
Başkan adayı Arif Balkanay yaptığı konuşmada: “Kongre öncesinde partililerimiz ve delegelerimizle bir kaynaşma birlik ve beraberlik kokteyli verelim istedik. Pazar günü yapılacak olan kongrede umarım anlımızın atkıyla çıkacağız” dedi. Balkanay son olarak,”Denizli Cumhuriyet Halk Partisinde sevginin yok edilmeye çalışıldığı bir iklimin oluşmasına asla izin vermeyeceğiz. Çünkü biz; herkesle barışığız, herkesi barıştıracağız! Hedefimiz; yerelde ve genelde yeniden Denizli’de iktidar olmak. Bu amaçla; seçimden seçime değil, hemen yarın ve her zaman sokakta, fabrikada, mahallede, tarlada doğrudan halkımızın ve Denizlili hemşehrilerimizin yanında olacağız. Şimdi; Birleşme, bütünleşme, Şimdi; güçlü bir örgüt yaratma, Şimdi; iktidar olma zamanı!” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı