REKLAMI GEÇ

Tabu: İlk hedefimiz Pamukkale

Tabu: İlk hedefimiz Pamukkale

Dün yapılan seçimlere tek aday olarak katılan ve güven tazeleyen CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, bundan sonraki ilk hedeflerinin Pamukkale Belediyesi’ni kazanmak olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Kasım 2017 Pazar, 17:51

Güven tazeleyen CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu kongreyi ve sonrasını değerlendirdi.

Sakin, dostluk içinde bir kongre gerçekleştirdiklerini belirten Tabu, bekledikleri düzeyde bir katılım sağlanamamasına rağmen coşkulu bir seçim yaşadıklarını söyledi. Bu kongrede seçilen ilçe yönetimi ve il delegelerinin önümüzdeki dönemde ciddi bir çalışma için gireceklerini belirten Tabu, aldıkları görevi layıkıyla yerine getireceklerini söyledi.

Pamukkale’de seçimlerin geride kaldığını, artık tüm dikkatlerini yerel ve genel seçimlere çevireceklerini belirten Tabu, “Pamukkale seçimlerini tamamladı. Ancak devam eden bir seçim süreci var. İlçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından, il kongresini yapıp, tüm yönetim kademelerini yeniden belirleyeceğiz. Bundan sonra da hedeflerimize ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Öncelikli hedeflerinin Pamukkale Belediyesi’ni kazanmak olduğunu belirten Osman Tabu, “Yeni görev alan ekibimiz ve tüm partililerim ile el birliği yaparak önce Pamukkale’yi ve diğer ilçeleri, nihayi olarak da Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacağız. Tüm eforumuz bundan sonra seçimlere ilişkin olacak. 2019 yerel seçimlerinden başarıyla çıkmak, milletvekili seçimlerinde oyumuzu artırmak ve daha fazla sayıda milletvekilini Ankara’ya göndermek en büyük hedefimiz” dedi.

Yorumlar

Numan h   -  Bağlantı 26 Kasım 2017, 19:02

Mevcut başkan aday olursa , işiniz çok kolay

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı